Indoorpretparken in Nederland – Bubbel Jungle & Kids Wonderland

Mijn zoon is dol op het bezoeken van indoorpretparken. In Nederland zijn er gelukkig genoeg! Als het aan hem ligt gaan we elk weekend wel. Het maakt hem dan ook niks uit wat voor weer het is, door weer en wind loopt hij vrolijk door elk park. Ikzelf word hier iets minder vrolijk van. Na voor de zoveelste keer natgeregend te zijn en een fikse verkoudheid te hebben opgelopen tijdens een dagje in een pretpark was ik er dan ook wel een beetje klaar mee. Tot mijn beste vriendin me wees op het bestaan van indoor pretparken. Ik had hier zelf nog nooit echt over nagedacht, en dacht bij een indoor activiteit altijd meer aan het bezoeken van een subtropisch zwembad. Toch leek een indoor pretpark me al snel wel de ideale oplossing om mijn zoon gelukkig te kunnen maken met een bezoekje aan een pretpark tijdens een regenachtige- of koude dag.

Ons eerste bezoekje aan een indoor pretpark!

Op een herfstachtige zondagmorgen belde mijn beste vriendin me op. Ze vroeg of mijn zoon en ik zin hadden om mee naar Bubbel Jungle te gaan. Ik had nog nooit van dit indoor pretpark gehoord, maar mijn beste vriendin wist me al snel te overtuigen dat Bubbel Jungle de moeite waard zou zijn. Eenmaal aangekomen bij Bubbel Jungle was mijn zoon dan ook door het dolle heen. Hij wilde erg graag klimmen in het Klimpark en natuurlijk spraken ook de attracties in het Speelpark zoals de trampolines en powertower hem wel aan. In het midden van de Speelstad hebben mijn beste vriendin en ik lekker een bakje koffie gedronken, terwijl we de kinderen in de gaten konden houden. Mijn zoon kwam af en toe naar onze tafel als hij trek of dorst had gekregen, maar verder heeft hij zich de hele dag prima vermaakt in dit leuke indoor pretpark! Naast dat mijn zoon een leuke tijd had, vond ik het zelf een groot voordeel om gewoon rustig te kunnen zitten en te ontspannen in plaats van de hele dag achter hem aan te moeten rennen door een druk pretpark.

Nog veel meer geslaagde uitjes

Na dit geslaagde uitje ging ik op internet op zoek naar meer indoor pretparken. En er ging echt een wereld voor me open! Ik vond in de buurt bijvoorbeeld meerdere leuke overdekte speeltuinen en pretparken die we zeker eens zouden moeten bezoeken.

Gelijk het weekend erna zijn mijn zoon en ik dan ook naar Kids Wonderland gegaan waar we weer een heerlijke dag hebben gehad. In Kids Wonderland heeft mijn zoon wederom de hele dag kunnen rennen en spelen, terwijl ik genoot van een drankje op het terras en af en toe met hem mee kwam doen. Inmiddels heb ik een heel lijstje met indoor pretparken die ik graag nog eens wil bezoeken met mijn zoon. Veel van deze pretparken hebben overigens ook outdoor activiteiten, wat natuurlijk weer ideaal is als het weer wel mee zit. Ik heb in ieder geval dé manier gevonden waarop mijn zoon en ik allebei evenveel kunnen genieten van een dagje in een pretpark, zonder dat ik het risico loop op een vervelende verkoudheid!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven