De goedkoopste pretparken van Nederland

Een dagje naar een pretpark met het hele gezin is tegenwoordig een dure grap geworden. Vooral als je naar één van de grotere en bekende pretparken gaat, dan is de minimumprijs vaak al € 20,- En dan zijn er pretparken die daar bovenop gemakkelijk € 10,- tot € 20,- extra vragen. Een dagje pretpark met het gezin wordt dan wel een erg duur dagje uit en dat kan lang niet iedereen betalen. Gelukkig is Nederland bezaaid met pretparken. Nederland telt namelijk nog talloze pretparken die misschien niet zo groot en bekend zijn, maar wel stukken goedkoper. Hierbij daarom een overzicht van de goedkoopste pretparken van Nederland voor een leuk én goedkoop dagje uit.

Linnaeushof te Heemstede

Het kinderspeelpark Linnaushof is met ruim 350 speeltoestellen en attracties de grootste speeltuin van Europa. Je vindt hier een monorail, glijbanen, draaimolens, waterfietsen en botsauto’s. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken in de overdekte speeltuin. Er zijn ook speeltoestellen die speciaal gericht zijn op de allerjongste kinderen. Linnaeushof zal een fantastisch dagje uit zijn voor de kinderen. De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar is € 11,95 en volwassenen vanaf 18 jaar gaan gratis het park in.

Attractiepark Duinen Zathe te Appelscha

Een leuk overzichtelijke park in het Noorden van het land. Enkele populaire attracties zijn ‘The Londen City Coaster’, een gave achtbaan. Ook is er een spannende rupsbaan, maar ook de waterglijbanen zijn heel populair. De kinderen worden hier goed verwend want de prijzen zijn voor kinderen tot 2 jaar € 5,- en vanaf 3 jaar € 14,50 (online ticket) en is all-inclusive. Dit houdt in dat je onbeperkt gebruik kunt maken van koffie, thee, limonades, patat, saus, snacks, soep, broodjes, waterijs en fruit. Je hoeft dus geen extra geld meer uit te geven aan eten.

Mini Mundi te Middelburg

Een attractiepark, een speeltuin en een lokale Madurodam in het Zeeuwse Middelburg. Bezoek miniatuur Walcheren, wat in samenwerking met Madurodam is aangelegd en bekijk alle bekende gebouwen van Zeeland. Het bijbehorende pretpark heeft een 10 meter hoge ballontoren, schommelschip, achtbaan en treintje en de allerkleinsten kunnen zich vermaken in de buiten- en binnenspeeltuin. Kinderen betalen € 12,50 en volwassenen € 8,50.

Billybird park te Hemelrijk

Recreatiepark Billybird is een speeltuin, een recreatieplas en een pretpark in één. Hier kun je gebruik maken van een groot strandbad, een binnen- en buitenspeeltuin, achtbaan, wildwaterbaan en nieuw is de ballenfabriek. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis en wanneer je je ticket minimaal 14 dagen voor aankomst online besteld is de entreeprijs € 8,95.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven