Drievliet

Drievliet is een pretpark dat letterlijk bij mij om de hoek ligt. Sterker nog, ik zou er naartoe kunnen lopen. Het is daarom ook een populaire schoolreisbestemming als je in deze regio bent opgegroeid. Maar wat voor pretpark is Drievliet eigenlijk?

Als kind vond ik het altijd een grote speeltuin met wat attracties. Niks te spannend. Door de beperkte grootte van het pretpark kon je van attractie naar attractie rennen terwijl de ouders op het terras bleven zitten.

Door de jaren heen zijn er nieuwe attracties bijgekomen zoals achtbanen en andere thrillrides. Toch blijft het echt een familiepretpark.

Wat voor pretpark is Drievliet?

Je kunt Drievliet nog het beste vergelijken met Julianatoren. Een pretpark waar je met het hele gezin naartoe kunt gaan – maar vooral gericht op jongere bezoekers. Er zijn wel wat attracties die ook leuk zijn voo grotere kinderen, toch zullen met name de kleintjes zich hier het meest vermaken.

Het is geen groot pretpark en je hebt aan 1 dag echt meer dan genoeg om alles te kunnen zien. Door de beperkte grootte kan het zomers soms erg druk worden, desondanks sta je er nooit vreselijk lang in de rij.

Locatie en bereikbaarheid

Drievliet ligt in Den Haag. Gelukkig hoef je hiervoor niet het centrum in, want het pretpark ligt in een buitenwijk.

In je navigatie zet je het volgende adres: Laan van ‘s-Gravenmade 8, Den Haag. Je rijdt dan direct naar het parkeerterrein. Het staat overigens ook overal aangegeven met borden dus je kunt het bijna niet missen. Parkeren kost €7,50 per dag. Hoewel het een groot parkeerterrein is kunnen er niet zoveel auto’s staan als bijvoorbeeld het parkeerterrein van de Efteling. Wil je zeker zijn van een plekje dan kan je het beste rond openingstijd arriveren.

Met het openbaar vervoer heb je ook verschillende mogelijkheden. Er stopt een tram op loopafstand van het pretpark, dit is Tram 15. Deze kan je nemen vanaf het Station Den Haag Hollands Spoor. Vanuit hier is het een rechtstreekse verbinding naar het park. Vanaf Den Haag Centraal Station pak je tramlijn 9 naar Station Hollands Spoor om vervolgens op lijn 15 over te stappen.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Met korting naar Drievliet

Bekijk hier de laatste kortingsacties!Bestellen

De attracties in Drievliet

Het attractie-aanbod in Drievliet is gevarieerd. Er is een waterspin, botsauto’s, draaimolen, zweefmolen, een aantal achtbanen, draaiende theekopjes, glijbanen en meer.

Verwacht geen high-tech attracties of diepgaande thema’s Het is een pretpark waar je je gewoon kunt vermaken. Een leuk dagje uit, niks meer en niks minder.

Behalve attracties zijn er ook een aantal shows die je kunt bezoeken. Ideaal als het regent of heel warm is. Neem sowieso een paraplu of regenponcho mee, want de meeste attracties zijn in de open lucht.

Entreetickets

Een entreeticket kost €24,50 per persoon. Bestel je deze online via de Drievliet website dan krijg je €2 korting.

Maar er zijn ook andere kanalen om tickets met korting te bestellen. Wanner er een nieuwe aanbieding is vind je deze hieronder!

Woon je in de regio en wil je wat vaker naar Drievliet? Dan kan je een Seizoenspas bestellen. Deze kost slects €55 per persoon en is inclusief parkeren. Kinderen onder 1 meter zijn gratis, iedereen langer dan dat betaalt het normale tarief.

Met korting naar Drievliet

Bekijk hier de laatste kortingsacties!Bestellen

Scroll naar boven