Pizza eten in Den Haag? Dit zijn de beste – en lekkerste – restaurants!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Soms heb je gewoon trek in een lekkere pizza. Lekker met heel veel toppings of juist zo naturel mogelijk. Wat vind jij het lekkerst? Veel op je pizza of juist niet? Mijn favoriete pizza is met prosciutto of salami.

Nu je vast en zeker trek hebt gekregen in pizza is het tijd om een goed pizzarestaurant te vinden. Vandaag gaan we op zoek naar de beste plekken in Den Haag om pizza te eten!

Pazze E Pizze

Adres: Rabbijn Maarsenplein 7, Den Haag

Hier eet je misschien wel één van de beste pizza’s in Den Haag. Heerlijk belegd met vlees, vis of juist vegetarisch. Ook staan er flatbreads op het menu. En vergeet zeker ook geen toetje te bestellen.

Goed om te weten, je kunt er ook afhalen of bestellen. Bezorgen doen ze voornamelijk in de regio rond hun restaurant.

Meer informatie over dit restaurant vind je op: pazzepizze.nl

La Bruschetta

Adres: Denneweg 57, Den Haag

Net iets buiten het centrum vind je restaurant La Bruschetta. Hier eet je authentiek Italiaans eten, gemaakt door mama.

Hoewel de pasta een aanrader is kan je hier ook terecht door de lekkerste pizza’s. Maar zoals de naam al doet vermoeden ook broodjes én bruschetta.

Net als bij veel restaurants kan je bij La Bruschetta eten afhalen of bestellen via Thuisbezorgd.

Vincenzo’s Pizzeria

Adres: Prins Hendrikstraat 75, Den Haag

Pizza’s, antipasti en toetjes. Nou pak maar in zou ik zeggen. Een makkelijke kaart met genoeg keus. Deze staat vol met allerlei lekkers. Wat dacht je van prosciutto, tonijnsalade met kappertjes of buffelmozzarella. Lekker als eigen gerecht of in combinatie met een pizza. Ook lekker om te delen!

Naast eten in het restaurant kan je ook bij Vincenzo’s eten thuis laten bezorgen. Lekker een verse, Italiaanse pizza in huis!

Bekijk de kaart én reserveer op: vincenzos.nl

Mammamia

Adres: Denneweg 27, Den Haag

Nog een lekkere pizzeria op de Denneweg in Den Haag, het is niet eerlijk! Mammamia is een Italiaanse restaurant met een uitgebreide kaart. Met een ruime keus in vegetarische pizza’s. Plus daarbij natuurlijk de lekkere toetjes. Houd hier zeker wat ruimte voor vrij!

Hoewel er genoeg lekkere gerechten op de kaart staan, kiezen veel mensen toch voor de pizza’s. En terecht. Dit zijn misschien wel é´én van de lekkerste pizza’s van Den Haag.

Het enige dat je er niet kunt is bestellen. Helaas hier geen thuisbezorgd. Ach voor mijn lijn misschien beter!

Meer over Mammamia op: mammamiadenhaag.nl

Follia

Adres: Frederikstraat 62, Den Haag

Follia is een Italiaans restaurant voor fijnproevers. Niet de meest goedkope plek om pizza’s te eten in Den Haag. Maar wel één van de lekkerste. Pizza’s met van die lekkere dunne bodems. Krokant en smaakvol, zoals het hoort.

Ook hier verder weer een authentiek Italiaanse kaart met allerlei gerechten en specialiteiten. En ze bezorgen! Nou daar gaat je dieet!

Dit waren de pizzarestaurants in Den Haag waar je een lekkere, authentieke pizza kunt eten. Deze zijn niet te verwarren met de Amerikaanse pizza’s die je bijvoorbeeld bij Domino’s of New York Pizza kunt eten. Maar ze zijn echt lekker.

Bestellen en reserveren op: Follia.nl

Wat is jouw favoriete pizza en voor welk restaurant heb jij gekozen?