Hotel Ling Bao Phantasialand

Hotel Ling Bao is een van de Phantasialand Hotels. Dit is het meest luxe hotel van de 3. De buitenkant van het hotel doet Aziatisch aan en alles is ingericht volgens Feng Sui. Hier kom je dus echt even tot rust na een dag pretpark.

Het hotel grenst direct aan het pretpark. Via een speciale in- en uitgang heb je exclusief toegang tot het attractiepark en sta je er meteen middenin. Handig als het heel warm is, of juist regenachtig. Maar ook op drukkere dagen is het soms lekker om je terug te kunnen trekken.

Terwijl andere mensen in de rij staan neem jij een duik in het zwembad. Als je dan aan het eind van de middag weer terug het park in gaat zijn de rijen vrijwel verdwenen.

Hotel Ling Bao in het kort:

Hotel Ling Bao Phantasialand – Bron: Phantasialand
  • 4-sterrenhotel naast Phantasialand
  • Aziatisch thema
  • Gratis parkeren & wifi
  • Ontbijt inbegrepen
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Spa

In dit hotel kun je kiezen uit twee soorten kamers: een standaard kamer of een familiekamer. De standaardkamers zijn rijk uitgerust met gratis wifi, airconditioning, houten vloeren, een kluis en een ruime badkamer. Er zijn standaardkamers met een Queen size bed, King size bed of King size bed plus stapelbed. Je kunt er dus met maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen slapen.

Hebben jullie iets meer ruimte nodig? Kies dan voor een familiekamer. Deze zijn slechts iets duurder dan de standaardkamer.

Hotel Ling Bao faciliteiten

Ga je naar Hotel Ling Bao, dan kom je voor Phantasialand. Maar het is goed om te weten dat je ook in het hotel nog allerlei dingen kunt doen.

Zo is er een binnen- en buitenzwembad, allebei verwarmd. Er is een Spa waar je allerlei behandelingen kunt boeken om even goed te ontspannen.

Heb je trek gekregen van al dat wandelen en de attracties? Dan kun je terecht in een van de twee restaurants in Hotel Ling Bao: Bamboo en Lu Chi. Verder vind je er een bar met allerlei drankjes en een mooi uitzicht.

Als gast van Hotel Ling Bao krijg je 1 Hotel Quick Pass per persoon per nacht. Hiermee krijg je een keer versneld toegang tot een van de volgende attracties: Chiapas, Colorado Adventure, Maus au Chocolat, Talocan, Winja’s Fear of Winja’s Force.

Tenslotte zit een uitgebreid ontbijtbuffet bij je overnachting inbegrepen.

Waarom logeren in Hotel Ling Bao?

Het maakt heel eerlijk niet uit of je kiest voor een kamer in Hotel Ling Bao of in Hotel Matamba. Hotel Charles Lindbergh is echt een unieke ervaring en daardoor niet voor iedereen geschikt.

De prijzen voor Hotel Ling Bao en Hotel Matamba liggen redelijk dicht bij elkaar. Het is dus echt een kwestie van welk thema je leuker vindt.

Het voordeel van Hotel Ling Bao is dat deze een zwembad heeft en dat alles net wat luxer aanvoelt. Ook de prachtig aangelegde tuin is heerlijk om in te wandelen. Al zul je dat ook genoeg doen in Phantasialand.

Verder maakt het niet zoveel uit of je voor dit hotel kiest of voor het andere Phantasialand Hotel.

Wel kunnen we je aanraden om een hotel te boeken, zeker als je net als ons in het westen van het land woont. We hebben er tijdens ons laatste bezoek bijna 4 uur over gedaan om thuis te komen (door files) en dat was geen pretje na een dag wandelen in het pretpark.

Daarom blijven wij altijd een nachtje slapen. Voelt het ook nog eens als een minivakantie!

Copyright foto’s: Phantasialand

Laat een reactie achter

Scroll naar boven