Menu
Movie Park Germany

Overnachten bij Movie Park Germany of terugrijden?

Wanneer je denkt aan een pretpark over de grens is het altijd de vraag of je het in één dag kunt doen. ‘s Ochtends vroeg heen en in de loop van de avond weer thuiskomen. Wat dat betreft is Movie Park Germany over het algemeen een dagtochtpretpark (is dat een woord?). Het ligt echt vlakbij de Nederlandse grens dus het is goed te doen om aan het eind weer terug te rijden. Of om met de bus te gaan als je geen ander vervoer hebt. Maar soms is het ook fijn om te kunnen overnachten bij Movie Park Germany, bijvoorbeeld na een avondje griezelen tijdens Halloween.

Mijn eerste gedachte was dan ook hebben zij eigenlijk wel hotels?

Overnachten bij Movie Park Germany, de opties

Het antwoord op mijn vraag hierboven is nee. Movie Park Germany heeft geen eigen hotels. Je zal dus een accommodatie in de buurt moeten zoeken. Die zijn er genoeg, want het ligt namelijk vlakbij de grote stad Oberhausen. Waar ze overigens ook een leuk winkelcentrum hebben.

Er zijn twee manieren om een hotel te vinden voor Movie Park Germany.

De eerste is bij hun zelf op de website. Daar kan je namelijk een arrangement boeken met tickets, overnachting en ontbijt voor iets meer dan €50 per persoon. Althans, dat zeggen ze, want als je verder kijkt betaal je ineens ruim 100 euro per persoon. Goed zoeken vooraf loont.

LEES OOK:  6 Movie Park Germany attracties die je niet mag missen!

Een andere manier is om het hotel los te boeken via de bekende boekingswebsites. Het voordeel is dat je dan ook een hotel wat meer richting de Nederlandse grens kunt kiezen of vlakbij een andere Duitse stad. En kijk ook zeker of je goedkoper uitbent als je de tickets los koopt.

Is Movie Park Germany een pretpark voor meerdere dagen?

Hoewel ik het echt een leuk pretpark vind, met best een goed aantal bijzondere attracties, heb ik het na één dag wel weer gezien. Behalve als je door de drukte je favoriete attractie hebt gemist zou ik hier niet twee dagen willen rondlopen. Dan ben ik toch bang dat je je gaat vervelen.

Misschien voor kinderen wel leuk om nog een aantal attracties te bezoeken als je de tickets met korting hebt kunnen krijgen, maar anders zou ik lekker naar huis gaan.

Daar blijven logeren zou ik alleen doen als ik de Halloweenavond heb bezocht die tot 23.00 duurt of als ik ook andere dingen in de buurt wil bezoeken.

Als je in de buurt wilt logeren zou ik persoonlijk kijken voor een familiehotel. Deze zijn vaak goedkoper, hebben over het algemeen ruimere kamers én een heerlijk ontbijt.

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!
LEES OOK:  4 manieren om korting te krijgen op je Movie Park Germany tickets!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X