3 manieren om te overnachten bij Duinrell!

door Bianca
Gepubliceerd op: Laatste update:

Wanneer je wilt slapen vlakbij Duinrell dan heb je diverse mogelijkheden. Sommige op loopafstand, andere bij het strand of midden in de stad. Door de locatie van dit pretpark heb je diverse mogelijkheden en kan je er heel makkelijk een minivakantie van maken.

Hoewel ik Duinrell echt een leuk pretpark vind en ik mij er prima een dag kan vermaken is 1 dag ook wel genoeg. Eigenlijk de enige reden om het meerdere dagen te bezoeken is als je op het Duinrell Vakantiepark logeert. Dan zit toegang tot het attractiepark en het Tikibad bij je verblijf inbegrepen. Je hebt dan een vakantiepark waar je je écht niet kan vervelen.

Verder is het een leuk attractiepark om te combineren met een dagje strand, stedentrip Den Haag of een bezoek aan de andere bezienswaardigheden in de omgeving.

Maar laten we beginnen met het Duinrell Vakantiepark, de eerste manier om te overnachten!

Duinrell Vakantiepark

Je hebt vast weleens willen slapen in een echte Duingalow… Dat kan op het vakantiepark van Duinrell. Hier vind je behalve deze accommodaties ook bungalowtenten en losse staanplaatsen.

Sanitair is goed verzorgd en er zijn behalve de attracties en het Tikibad ook genoeg andere faciliteiten aanwezig. Het terrein van Duinrell is namelijk enorm groot wat betekent dat je er ook goed kunt wandelen, hiken of hardlopen.

Ook kan je met de fiets – die ook te huur zijn – makkelijk de omgeving verkennen en een tocht maken door de duinen.

Hierdoor is het ook een leuk vakantiepark voor mensen die niks hebben met glijbanen en attracties. Maar wel een kampeerplek of huisje zoeken vlakbij het strand en Den Haag.

Hotel of appartement vlakbij

Wassenaar zelf – waar Duinrell ligt – heeft diverse accommodaties. Van kastelen tot een kamer huren in een villa bij een particulier.

De twee bekendste hotels in deze stad zijn Van der Valk Den Haag Wassenaar en Fletcher Hotel Auberge de Kieviet. Die laatste kan je vaak met korting boeken met de kortingsactie waarbij je voor een laag bedrag een nachtje kunt slapen. Vanuit dit hotel is het 5 minuten rijden naar Duinrell. Vanaf Van der Valk ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Deze twee hotels zijn je beste keus als je iets vlakbij Duinrell zoekt. Ze maken beiden onderdeel uit van een bekende keten, bieden een uitgebreid ontbijt, hebben een eigen restaurant én het allerbelangrijkst: ze hebben heel vaak goede kortingsacties.

Zeker als je van ver komt voor een dagje Duinrell, neem eens een kijkje bij deze hotels.

Overnachten in Den Haag of Leiden

De stad Den Haag ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Duinrell. Het is daarom geen gek idee om een dagje pretpark te combineren met een dagje winkelen, bezienswaardigheden en musea. Als je hier bent moet je natuurlijk een kijkje nemen op het Binnenhof, bij de Hofvijver en de Ridderzaal. Daar vlakbij zit Paleis Noordeinde, de werkplek van de Koning.

En – ook niet geheel onbelangrijk – daar omheen zitten heel veel winkels en restaurants. Een perfecte plek voor een stedentripje dus.

Een andere stad vlakbij Duinrell is Leiden. Ook op zo’n 15 minuten rijden. Hier vind je de diverse musea en natuurlijk de prachtige grachten. Het is een leuke stad om gezellig rond te struinen en om er heerlijk te eten op de vele terrassen.

Beide steden hebben genoeg accommodaties beschikbaar die te boeken zijn via de bekende boekingswebsites.

Dit waren de 3 manieren om te overnachten bij Duinrell. Voor alle 3 geldt dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Zoek vooraf online zeker ook naar de beste aanbieding en kijk welke accommodatie het beste bij jou past.

Meer over Duinrell:


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter