• Home
 • Meer parken
More

  Strikte regels voor de opening van Galaxy’s Edge in Disneyland Anaheim

  Op 31 mei opent het langverwachte Star Wars Land in Disneyland Anaheim, Californië. Disney verwacht grote drukte in dit bescheiden pretpark. Daarom hebben zij voor de opening een aantal regels gepubliceerd waar bezoekers zich aan moeten houden.

  Dat het een populair gedeelte gaat worden bleek al aan het aantal online reserveringen. Binnen 2 uur waren alle tickets om toegang te krijgen tot Galaxy’s Edge uitverkocht. Enkel hotelgasten hebben nog een mogelijkheid kaartjes te reserveren, al zijn deze aantallen ook beperkt.

  Het reserveringsysteem voor Galaxy’s Edge

  Tussen 31 mei en 23 juni 2019 heb je enkel toegang tot Galaxy’s Edge als je een reservering hebt. Donderdag 2 mei om 1 uur PST opende de website waarop je de kaartjes kon reserveren. Voor 3 uur, nog geen twee uur later waren alle tickets op. Zonder deze tickets heb je geen toegang tot Galaxy’s Edge, zelfs als je een parkticket koopt.

  Met een reservering mag je maximaal 4 uur doorbrengen in het nieuwe gedeelte van het Disneyland Park in Anaheim. Disney doet dit om chaos te voorkomen. Met dit nieuwe gedeelte trekken zij namelijk niet alleen Disney maar ook Star Wars fans aan en deze zullen ook massaal naar Anaheim komen.

  Om te zorgen dat mensen na 4 uur ook daadwerkelijk Galaxy’s Edge verlaten heeft Disneyland een systeem bedacht. Bezoekers met een reservering krijgen een gekleurd polsbandje. Elke 4 uur komt er een nieuwe groep met een andere kleur. Stormtroopers zullen rondlopen om bezoekers van de vorige groep uit Galaxy’s Edge te begeleiden. Ook mag je met het “oude” polsbandje na die 4 uur niet meer in de winkels, restaurants en attractie.

  Zouden zij niet werken met een reserveringssysteem dan zal Galaxy’s Egde al snel helemaal vol zitten. Je kunt niet rustig kijken in de winkel en de rij bij de attractie zou zo lang zijn dat deze waarschijnlijk tot de entree van het Park staat. Door enkel mensen met een reservering toe te laten kan Disneyland de drukte beter reguleren en opstootjes voorkomen.

  Er is overigens geen wachtrij voor Galaxy’s Edge, heb je geen reservering dan zijn er geen andere mogelijkheden om binnen te komen.

  Andere regels voor de opening van Galaxy’s Edge

  Bezoekers aan Galaxy’s Edge in Disneyland Anaheim mogen niet verkleed komen. Alleen kinderen tot 14 jaar mogen een kostuum dragen naar het Park. Disney bounding – een outfit geïnspireerd op je favoriete figuur – is wel toegestaan. Het dragen van maskers en het meenemen van wapens is streng verboden.

  Ook zullen de Fastpass en de Maxpass (het Fastpass reserveringssysteem in Disneyland Anaheim) niet beschikbaar zijn voor Galaxy’s Edge. Elke bezoeker moet in de rij staan voor de attractie Millennium Falcon: Smugglers Run. Om de bezoekers de meest magische ervaring te geven kunnen zij tijdens het wachten snacks kopen, een spelletje spelen via de Disneyland app, naar het toilet gaan zonder hun plaats te verliezen én worden zij bezig gehouden door de Cast Members.

  Tenslotte is Galaxy’s Edge ook niet beschikbaar tijdens Extra Magic Hour of Magic Morning – waarbij het Park bepaalde gedeeltes eerder opent voor bezoekers.

  Op 29 augustus opent Galaxy’s Edge in Walt Disney World. Voor dit Park zal er geen reserveringssysteem zijn, waardoor elke bezoeker een eerlijke kans heeft om naar binnen te gaan.

  Alle informatie over Galaxy’s Edge in Disneyland Anaheim op de website van Disney.

  Foto: Disney

  Krijg tot 20% korting op je Disney Hotel en entreetickets + €100 zakgeld dat je kunt besteden in de Winkels en Restaurants! Boeken!

  Bianca
  Bianca
  Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

  Laat een berichtje achter!

  Volg ons op social media!

  6,504FansLike
  19VolgersVolg

  Plan je ultieme Disneyland Paris vakantie!

  Must Read

  Rustige plekjes in het Disneyland Park

  Soms wil je in Disneyland Paris even aan de drukte ontsnappen. Om uit te rusten of om je eigen lunch/snacks te eten....

  Vier redenen waarom je beter naar een Disney World After Hours event kunt gaan!

  Walt Disney World heeft alweer een tijdje After Hours events. Tijdens zo'n event blijft het Park na sluitingstijd nog 3 uur langer...

  Lion King merchandise te koop in Disneyland Paris

  Wie van jullie heeft de nieuwe Leeuwenkoning film al gezien? Zelf ben ik er nog niet aan toegekomen maar ik hoor dat...

  Naar Duinrell: attracties, lekker eten en een duik in het nieuwe buitenzwembad!

  Gisteren waren wij een dag in Duinrell. Op uitnodiging van het Park zelf om als één van de eersten het nieuwe buitengedeelte...

  Hoe is het om een (Disney) pretparken blog te hebben?

  Vandaag zal ik jullie een kijkje geven in mijn keuken. Want hoe is het om een (Disney) pretparken blog te hebben? Heel...