WereldvolMagie is in 2012 ontstaan als website met praktische informatie over Disneyland Paris. In het begin bestaande uit een paar pagina’s met wat tips over het boeken, de hotels of de drukte. Maar in de jaren daarna uitgegroeid tot een platform met allerlei uitjes en activiteiten.

In die jaren zijn we ook enorm gegroeid. Het aantal bezoekers verdubbelt nog steeds per jaar, ondanks de vreemde tijd waarin we nu leven.

Hoewel we zijn uitgebreid, zijn we ons pretparkverleden niet vergeten. Nog steeds zullen we hier inzoomen op de attracties, accommodaties en de pretparken zelf. Zodat jij als bezoeker van deze site het meeste uit je uitje kunt halen.

En dan nog kort iets over mijzelf! Mijn naam is Bianca en ik ben de oprichter van deze site. WereldvolMagie combineert mijn passie voor pretparken en uitjes, met mijn digitale talenten. Het leukste aan deze site vind ik de positieve reacties die ik via Social Media of de e-mail krijg. Zelfs als het heel druk is neem ik de tijd om alles persoonlijk te beantwoorden.

Wat ik ook heel bijzonder vind zijn de uitnodigingen die ik regelmatig ontvang van bedrijven. Om een keer een kijkje achter de schermen te nemen, voor de opening van een nieuwe attractie of hotel of voor het testen van een product. Dit wordt nooit gewoon en ik vind het altijd een eer als bedrijven mij daarvoor selecteren.

Mocht je een vraag hebben, informatie missen, iets willen toevoegen aan de site of gewoon willen kletsen over pretparken of andere dagjes uit? Stuur mij dan een berichtje via Social Media (de links staan onderaan de pagina) of per e-mail via het contactformulier!