Over mij

Hi, ik ben Bianca!

Zoals je al hebt gezien ben ik een enorme Disney fan, met name van de pretparken. Disneyland Paris is mijn “thuis” en Walt Disney World mijn favoriet. Maar eigenlijk ben ik dol op alle pretparken. Achtbanen zijn mijn favoriete attracties, het kan mij niet gek genoeg zijn.

In 2012 heb ik WereldvolMagie opgericht vanuit mijn passie voor pretparken. Zodra mensen horen dat ik heel vaak in Disneyland Paris te vinden ben hebben ze ineens allerlei vragen. Op mijn website ben ik begonnen met het beantwoorden van deze vragen. Eerst als hobby, af en toe wat uploaden, maar sinds juli 2018 als dagelijkse blog.

Inmiddels is het aantal bezoekers gegroeid van 5.000 naar 25.000 per maand en het neemt elke maand toe. Hier word ik natuurlijk erg blij van, maar wat ik een fijnere gedachte vind is dat ik 25.000 mensen per maand help met het vinden van het perfecte dagje uit of het voorbereiden van hun reis naar Disney pretparken.

Door mijn website heb ik de kans gekregen om met een aantal van mijn favoriete pretparken en merken samen te werken, waaronder Disneyland Paris, Duinrell, CenterParcs en Movie Park Germany. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nog een Merk, “any volunteers?” (van de Haunted Mansion mocht je nu heel raar kijken :)) Mocht je het leuk vinden om samen te werken, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Lees je dit als lid van de community, welkom! Ik ben erg blij dat je er bent. Wist je dat ik dagelijks 2-5 berichten ontvang van lezers over hun toekomstige verblijf? Heb je hulp nodig bij het voorbereiden van je dagje pretpark of Disneyland Paris/Walt Disney World verblijf. Je kunt mij altijd een berichtje sturen via Facebook of Bianca@www.wereldvolmagie.nl.

Leuk dat je hier bent!

Mijn Disney Kerstboom met Haunted Mansion thema

Vandaag heb ik mijn kerstboom neergezet en die wil ik toch even met jullie delen. Het is namelijk een Disney kerstboom, althans geïnspireerd door...

Lidl Kerstverlichting met app – review

Vanmorgen stond ik in alle vroegte bij de Lidl. In eerste instantie wilde ik de slimme kerstverlichting online bestellen, maar vandaag besloot ik toch...

AquaZoo Leeuwarden: bezienswaardigheden en korting

Nu ik in de wereld van de dierentuinen ben gedoken ontdek ik steeds meer parken waar ik nog nooit van had gehoord. AquaZoo Leeuwaarden...