Bekijk de nieuwe familiekamers op vakantiepark Efteling Bosrijk!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Staat vakantiepark Bosrijk naar de Efteling op jouw verlanglijstje? Dan is het vast leuk om te weten dat de familiekamers geheel vernieuwd zijn. In de afgelopen maanden zijn alle appartementen op het vakantiepark omgebouwd naar familiekamers, waarvan de laatste in januari 2020 zijn opgeleverd.

Waar vindt je de nieuwe familiekamers op vakantiepark Efteling Bosrijk?

De nieuwe familiekamers op vakantiepark Efteling Bosrijk vindt je in het Landhuys of Poorthuys. Dit zijn twee grote gebouwen met meerdere verdiepingen. Je hebt als je hier verblijft dus geen eigen huisje. Het zijn eigenlijk nog steeds appartementen maar dan geschikt voor families.

Het Poorthuys heeft van de twee gebouwen de beste ligging. Direct bij alle faciliteiten en – niet geheel onbelangrijk – het wandelpad naar het pretpark. Het Landhuys ligt helemaal achteraan het vakantiepark Bosrijk, op 10 min. lopen van de faciliteiten en het wandelpad naar het pretpark. Dit is wel de perfecte ligging als je van rust houdt en meer groen om je heen wilt.

De nieuwe familiekamers

De nieuwe familiekamers zijn geschikt voor gezinnen met maximaal 4 personen. Ze zijn 40m2 groot en bestaan uit een woonkamer met bank, 2 stoelen en een televisie. Het tweepersoonsbed staat direct naast het zitgedeelte in dezelfde kamer, vergelijkbaar met een hotel.

Daarbij is er ook een aparte slaapkamer met een stapelbed. Verder heb je ook een badkamer met een bad en douche, toilet en wastafel. Badhanddoeken zitten inbegrepen en ook de bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

Tenslotte is er wifi op de kamer en je hebt een waterkoker en Nespresso-apparaat. Bij aankomst liggen er een aantal cups maar je krijgt geen nieuwe tijdens je verblijf. Wil je meer koffie dan kan je het beste cups van thuis meenemen. En als allerlaatste, de eindschoonmaak is ook inclusief, dus geen gedoe met emmertjes en schoonmaakdoeken.

Wat kosten de familiekamers op Bosrijk?

Voor 1 nacht in het laagseizoen betaal je ongeveer €400. Dat is dan inclusief toegang tot de Efteling, alle faciliteiten van het vakantiepark en gratis ontbijt voor 4 personen. Naarmate je langer blijft wordt de prijs per nacht lager. Voor 4 dagen, 3 nachten in diezelfde periode betaal je iets meer dan €800, een groot verschil met maar 1 nacht gaan. Deze prijzen zijn overigens voor het Landhuys.

Het Poorthuys is in diezelfde periode iets duurder, voor 3 nachten/4 dagen inclusief entree voor de Efteling, toegang tot alle faciliteiten en gratis ontbijt betaal je bijna €900.

De prijzen zijn trouwens allemaal per kamer en niet per persoon. Zeker als je het dan door 4 deelt valt het nog mee. Helemaal als je de bijna €40 per persoon per dag er nog af haalt voor de entreekaartjes van de Efteling.

Wat vind jij van deze nieuwe familiekamers?

Meer over de Efteling

Bron foto: Efteling