Home Bestemmingen Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland

Ook dit jaar kiezen weer veel mensen voor een vakantie in Nederland. Lekker dicht bij huis en er toch even tussenuit. Voor de pandemie hadden we dat ons niet kunnen voorstellen dat ons eigen kikkerlandje een heuse vakantiebestemming zou worden. Toch is dat zeker het geval.

Lees ook:

Populaire artikelen

Je hebt in Nederland zoveel mooie plekjes om op vakantie te gaan. De Waddeneilanden bijvoorbeeld, waarbij je het vakantiegevoel krijgt zodra je op de boot stapt. Maar ook in Zeeland en Zuid-Limburg hangt er een gemoedelijke sfeer. Voor iemand uit de randstad is het soms moeilijk voor te stellen dat dat ook delen van ons land zijn.

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

Nederland is ook een veelzijdig vakantieland. Je kunt er genoeg uitstapjes maken naar bijvoorbeeld steden, pretparken, stranden, kastelen, natuurgebieden en nog veel meer. Dus ook als je de vakantie in Nederland viert, maar niet weggaat hoef je je geen moment te vervelen.

Het enige wat natuurlijk lastig is, is het weer. We kennen allemaal de Nederlandse zomers die soms letterlijk in het water vallen. Zorg er daarom ook voor dat je voor elk weertype iets inpakt en dat je ook genoeg te doen hebt als het een dagje wat minder mooi weer is. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiepark met tropisch zwemparadijs om de regenachtige dagen door te komen. Of breng een bezoek aan een museum, overdekt attractiepark of andere bezienswaardigheid.

Nederland is een perfect vakantieland voor een nachtje weg of langer. Het ligt er maar net aan met wie je gaat en waar naartoe. Er is altijd een leuke accommodatie te vinden die aansluit bij jouw wensen. Maar wees er zeker dit jaar snel bij, de vakanties gaan hard!

Nog meer artikelen over een vakantie in Nederland

Onderwerp Bestemmingen

Tip! Beste prijzen voor Disneyland Paris ook tijdens de schoolvakanties!

Incl. Disney Hotel en entreetickets.