Nachtje weg

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wat is er leuker dan even een nachtje weg te gaan? Toch even dat gevoel van huis te zijn, zonder een lange vakantie. Vaak voel je je na een nachtje weg ook weer eve opgeladen en kun je er weer tegenaan.

En of je nou een nachtje weg gaat met je partner, gezin, andere familie, vrienden of de hond, er is altijd wel een huisje te vinden! Of een hotel, appartement, B&B of waar je ook maar naartoe wilt.

Steden zijn voor de hand liggend als je een nachtje weg gaat. Je weet dan zeker dat er genoeg te doen, zien en ontdekken is. Maar rustig is het niet.

Wil je even ontspannen? Boek dan een natuurhuisje of wellness huisje met sauna of bubbelbad. Daar kan je echt even goed opladen.

Populaire artikelen over een nachtje weg

Nachtje weg buiten Nederland

Wanneer je een nachtje weg wilt is Nederland de makkelijkste optie. Lekker dicht bij huis, dus weinig reistijd. En hoewel Nederland veel mooie plekjes heeft, wil je ook weleens wat anders.

Een andere taal, ander eten en andere bezienswaardigheden. In zo’n geval is een nachtje weg in Belgie of Duitsland zeker aan te raden. Nog dichtbij genoeg voor een redelijk korte reistijd, maar echt even in een andere omgeving.

Duitsland heeft veel leuke steden voor een nachtje weg. Denk bijvoorbeeld aan Keulen, Dusseldorf of Dortmund. In Belgie zijn Antwerpen en Brussel natuurlijk erg voor de hand liggend. Maar ook een nachtje in Spa, met alle wellness centra zal je zeker bevallen. Vergeet ook de Belgische kust niet met de vele hotels, restaurants en winkels.

Vind je het niet erg om wat verder te reizen? Dan zou je een nachtje weg in Parijs, Barcelona of Milaan kunnen overwegen. Is vaak iets ingrijpender dan een overnachting in Nederland of daar net buiten. Maar wel een ervaring die je niet snel vergeet.