Menu
Disneyland Paris

Mickey’s Gift en Mickey’s Ultimate Gift Signature Experiences

Als je wat te vieren hebt dan is Disneyland Paris natuurlijk al een leuke plek om dat te doen. Maar wat als je het net iets magischer wilt? Vanaf 27 februari kan je de Mickey’s Gift en Mickey’s Ultimate Gift Signature Experiences boeken voor aankomsten vanaf 3 april 2020 t/m 31 maart 2021. Ze kosten €99 en €299 per persoon. Maar wat krijg je voor dat geld?

Boek nu één van deze Experiences

Mickey’s Gift Signature Experience

Laten we beginnen met het goedkoopste arrangement: de Mickey’s Gift Signature Experience. Hierbij zitten de volgende zaken inbegrepen:

 • De beste plekken voor de Disney Stars on Parade parade.
 • Een speciale ontmoeting met Mickey
 • Een maaltijd in een buffetrestaurant naar keuze, inclusief een dessert en (alcoholvrije) cocktail
 • Een Disney Photopass waarbij attractiesfoto’s en die gemaakt door Cast Members gratis online te downloaden zijn
 • Een giftcard van €15

Prijs van deze Experience is: €99 per persoon.

Mickey’s Ultimate Gift Signature Experience

Wil je het net wat grootser aanpakken? Boek dan de Mickey’s Ultimate Gift Signature Experience. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • Een Ultimate Fastpass zodat je nauwelijks hoeft te wachten bij een aantal populaire attracties
 • De beste plekken voor de avondshow Illuminations en bij de Disney Stars on Parade parade
 • Ontmoeting met Mickey
 • Maaltijd met Disney figuren in een restaurant naar keuze. Je kunt kiezen tussen eten met prinsessen of met Mickey, Minnie en hun vriendjes
 • Een Photopass
 • En een giftcard van €25

De kosten van dit pakket zijn €299 per persoon.

Is het de moeite waard?

Of het de moeite waard is kan ik altijd moeilijk inschatten. Dat ligt namelijk aan jezelf en je wensen. Heb je iets speciaals te vieren dan maak je het bezoek zo net iets magischer. Zeker met de Ultimate Experience waarbij je de VIP Fastpass krijgt heb je echt de dag van je leven. Maar het is natuurlijk niet goedkoop. Al die zaken die erbij inbegrepen zitten, zoals de Fastpass en de maaltijden kosten ook al snel tussen de €35 en €70 per persoon. Dus uiteindelijk is het best een leuk pakket. Zeker als je toch al van plan was om dit te doen.

Waar reserveren?

Het aantal mensen dat deel kan nemen aan deze Experiences is beperkt. Zorg daarom dat je tijdig reserveert. Dat kan vanaf 27 februari 2020 via de website van Disneyland Paris. Je kunt het los boeken of in combinatie met een verblijf.

Heb je een Jaarpas of ben je Cast Member dan krijg je 10% (met Infinity Jaarpas 15%) korting op de Experience.

Goed om te weten is dat je een geldig entreekaartje nodig hebt om hier aan mee te doen. Boek je een verblijf (hotel + entree) dan zitten deze er standaard in. Maar heb je een losse accommodatie in de buurt geboekt houdt er dan rekening mee dat je de kaartjes nog los moet kopen.

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

  Reageer