Menu
Disneyland Paris

Alles dat je moet weten over het Lion King & Jungle Festival!

Nog een paar weken en dan gaat het zomerseizoen in Disneyland Paris van start. Dit jaar staat deze in het teken van twee beestachtige Disney films: The Lion King & Jungle Book. Dat betekent veel swingende muziek, op de foto met je favoriete figuur én een nieuwe show!

Lion King en Jungle Festival – 30 juni t/m 22 september

Van 30 juni tot en met 22 september is er het Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris. Deze viering zal plaatsvinden in het Disneyland Park. Tijdens een Festival zoals deze is er exclusief entertainment dat buiten deze tijden dus niet meer te zien is.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show

Publiekstrekker is de Lion King show die qua productie meer lijkt om een Broadway Musical. Al maanden wordt er door de zangers, dansers, en acrobaten hard geoefend om voor de bezoekers een waar spektakel neer te zetten. Tijdens de show wordt het verhaal uit de film verteld, inclusief de bekende figuren en natuurlijk alle meezingers.

Recent werd er op Youtube een video gepost met daarin meer informatie over hoe de show tot stand is gekomen. Ben je nieuwsgierig hoeveel werk er zit in het maken van een nieuwe Disney show? Bekijk dan zeker deze video! (gelukkig niet alleen in het Frans!)

The Jungle Book Jive musical show

Natuurlijk krijgt ook Jungle Book een eigen show tijdens dit seizoen. Niet zo groots aangepakt als de Lion King show hierboven maar zeker een bezoekje waard. Mickey gaat tijdens deze show op ontdekkingstocht samen met Baloe en Koning Lowietje en geeft zo een compleet eigen draai aan het klassieke Disney verhaal.

Djembe Joy Village

Zelf ben ik niet zo’n muzikaal talent, maar als het je leuk lijkt kan je in Disneyland Paris deze zomer zelf Djembe leren spelen. Samen met Rafiki en Koning Lowietje. En zelfs als je net als ik geen ritmisch gevoel hebt is dit zeker een leuke ervaring. Anders kan je natuurlijk altijd de kinderen laten spelen!

Timon’s “MataDance”

Een andere activiteit die voor mij niet is weggelegd is de dansles van niemand minder dan Timon! Het zijn geen ingewikkelde danspasjes. Je zult met name heel veel gaan stampvoeten samen met de vrolijke stokstaart. Leuk voor kinderen, maar misschien nog leuker voor volwassenen die het prima vinden om lekker voor schut te staan!

Ontmoet je favoriete figuren

Het leukste aan de Festivals als deze vind ik dat je de kans krijgt om op de foto te gaan met je favoriete figuur uit deze films. Heb je altijd al een Baloe over zijn rug willen krabbelen of met Koning Lowietje willen dansen? Van 30 juni t/m 22 september is het mogelijk.

Houd het entertainmentprogramma goed in de gaten voor de precieze tijden en locaties.

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer