Menu
Disneyland Paris

Lente en zomer 2020 aanbieding Disneyland Paris

Vanaf 13 februari is het zover, dan kan je de nieuwe lente en zomer 2020 aanbieding van Disneyland Paris boeken. Net op tijd voor valentijnsdag. Al is het natuurlijk elke dag een goed moment om je partner en kinderen te verrassen met een bezoekje aan het magische pretpark. En misschien ben ik bevooroordeeld, maar ik zou het in ieder geval best een leuke verrassing vinden…hint hint hint ;).

Goed, dan nu de aanbieding:

 • 25% korting op je verblijf
 • Giftcard van €200 cadeau die je kunt gebruiken in de restaurants en winkels in Disneyland Paris
 • Geldig voor alle Disney Hotels

Die 25% korting is natuurlijk heel fijn, maar die giftcard blijft leuk. Verderop zal ik je wat tips geven hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Benieuwd wat een verblijf nu kost met die korting en de €200 cadeau? Je berekent het hier!

4 manieren om de gratis giftcard van €200 uit te geven

Eerst een kleine tip, de giftcard van €200 is per boeking. Heb je meerdere kamers nodig dan kan het lonen om twee aparte boekingen te doen. Scheelt je zo weer €200. Maar bereken vooraf altijd of het ook echt voordeliger is.

LEES OOK:  Disneyland Paris attracties voor gezinnen met jonge kinderen

De €200 giftcard ontvang je bij aankomst in je Disney Hotel. Na het inchecken kan het shoppen beginnen. Hieronder de 4 manieren waarop je deze uit kunt geven:

Manier 1: Lunch

Steak in restaurant Chez Remy

De eerste manier om de giftcard te gebruiken is voor de lunch. Van al dat lopen in de pretparken krijg je trek! Een menu kost gemiddeld zo’n €12 voor volwassenen, kinderen betalen ongeveer zo’n €9. Dat loopt ook al snel op voor 4 personen. Dan is het toch makkelijker om te betalen met de giftcard en je er zelf weinig van ‘voelt’.

Manier 2: Eten met Disney Figuren

Niet goedkoop, maar zeker voor kinderen (en Disney fans) een hele belevenis: eten met Disney figuren. De kosten daarvoor kunnen snel oplopen. Een diner in Auberge de Cendrillon met de Disney prinsessen kost €77 voor volwassenen en €45 voor kinderen. Als je dan het bedrag van je giftcard bijlegt dan kost deze unieke belevenis je bijna niks en hebben de kinderen een avond gehad waar ze nog jaren over zullen napraten.

Wil je liever een lopend buffet met Disney vriendjes (Mickey, Minnie, Pluto en wat verrassingen) ga dan naar restaurant Inventions in het Disneyland Hotel. Volwassenen betalen €70 en kinderen €40. Voor dat bedrag mag je alles eten wat je maar wilt en er is voldoende keus.

Manier 3: Souvenirs

Net als de snacks ontkom je in Disneyland Paris ook niet aan de souvenirs. Hoe hard je ook je best doet. Dan zie je weer iemand lopen met een leuk t-shirt of ander souvenir. En dan ga je er onbewust toch weer naar op zoek.

LEES OOK:  Attracties in het Walt Disney Studios Park

Daarnaast hebben veel attracties een winkel bij de uitgang. Je komt hoe dan ook met een souvenir thuis. Als je er dan aan toegeeft is het een fijne gedachte dat het je “niks” gekost heeft.

Manier 4: Dat ene item waar je al jaren van droomt

Vorig jaar was dit beeldje te koop van Richard Orlinsky, ik kan niet wachten op de merchandise in 2020!

Zeker als je vaker in Disneyland Paris komt dan ken je dit “probleem”. Er is altijd één item die je eigenlijk al jaren wilt hebben maar nooit aanschaft. Waarschijnlijk weet je dan precies welke ik bedoel. Met zo’n giftcard komt jouw droomitem toch een stuk dichterbij. En, omdat het je “niks” kost heb je gelijk een goed excuus om het te kopen.

Vakantie is hier 970x250

Wat is er deze zomer te doen in Disneyland Paris?

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show

Twijfel je nog om deze zomer naar Disneyland Paris te gaan? Dan wil je natuurlijk wel weten wat er te doen is! Van 20 juni t/m 13 september is er weer het Lion King & Jungle Festival. Wat kan je doen tijdens dit festival?

 • Genieten van de The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show, een unieke show met de bekende liedjes uit de film
 • Op de foto met je favoriete Disney figuren uit de film Jungle Book en Lion King
 • Dansen met Timon tijdens de MataDance of tijdens de Jungle Jive Parade vol Disney figuren, muziek en dans
 • Een Afrikaanse lunch proberen in Restaurant Hakuna Matata terwijl Mickey en Rafiki bij jou aan tafel komen voor een foto en een knuffel

Waar kan je deze aanbieding boeken?

Entree voor Disneyland Parijs aan de kassa

De beste plek om deze aanbieding te boeken is bij Disney zelf. Je ziet dan direct via de website wat het kost. Speel ook met de verschillende aankomstdatums. Zeker als je flexibel bent. Dan kan je zo maar enkele tientallen euro’s besparen.

LEES OOK:  Naar Disneyland Paris als je niet van attracties of pretparken houdt

Boek nu deze aanbieding!

Dit is een advertorial

HANDIGE TIPS

 • Disneyland Paris gaat weer open! Ben jij toe aan wat Disney Magie? Boek dan snel je hotel en kaartjes, want het aantal bezoekers is beperkt!
 • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
 • Tijdelijke aanbieding: een hotelovernachting voor 2 personen voor maar €89 in Nederland, België of Luxemburg! Voucher te boeken op AD.nl.
 • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bekijk dan de aanbiedingen van CenterParcs of TUI, er is nog genoeg beschikbaar om er deze zomer toch een paar dagen uit te gaan.
Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

  Reageer