Landal de Vers: hoe leuk is dit vakantiepark?

door Bianca
Gepubliceerd op: Laatste update:
Foto credit: Landal

Landal de Vers is een vakantiepark in Overloon. Dat ligt in Brabant net boven Venray. Niet meteen de eerste omgeving waar ik aan dacht voor een verblijf in Nederland. Maar het is er erg mooi, zeker de Overloonsche Duinen die direct naar het vakantiepark liggen.

In de omgeving van vakantiepark Landal de Vers is genoeg te doen. Behalve uitstapjes in de natuur vind je er ook een dierenpark en museum.

Voor we naar het vakantiepark kijken, laten we eerst eens zien wat er in de omgeving te doen is.

Wat is er te doen in de omgeving van Landal de Vers?

De publiekstrekker in de omgeving van Landal de Vers zijn toch wel de Overloonsche Duinen. Dit is natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Het landschap is wisselend. De ene keer loop je door het bos, de andere keer door de heide en zelfs zandvlakten.

Een heerlijke plek voor een lange wandeling en om te genieten van de natuur.

Wil je tijdens het bezoek aan Landal de Vers wilde dieren bekijken? Breng dan een bezoek aan ZooParc Overloon. Dit park ligt op een steenworp afstand van het vakantiepark. Dit is een mooi groen dierenpark met twee typen paden: het gewone pad en het avonturenpad. Die laatste is ontzettend leuk voor jonge bezoekers, want ze moeten hier zelf klimmen en klauteren.

De dieren in ZooParc Overloon hebben alle ruimte en soms loop je er als bezoeker middenin. Perfect dus voor een dagje weg wanneer je verblijf op vakantiepark Landal de Vers.

Een andere must-do wanneer je op het vakantiepark verblijft is een bezoek aan het Oorlogsmuseum Overloon en de Overloon War Cemetery. In het Oorlogsmuseum kun je een grote collectie voertuigen bekijken uit de Tweede Wereldoorlog. Heel leerzaam en indrukwekkend. Net zo indrukwekkend zijn de graven en de verhalen van de Overloon War Cemetery. Wat een onvoorstelbaar leed. Misschien niet de meest gezellige manier voor een dagje uit tijdens je vakantie, maar wel heel educatief!

Het allerlaatste uitje in de buurt van Landal de Vers is een stuk luchtiger. Op zo’n half uur rijden van het vakantiepark vind je Toverland. Dit is een groot pretpark met attracties voor jong en oud. Van snelle achtbanen tot vaartochtjes en speeltuinen voor de allerkleinsten.

Faciliteiten en activiteiten op Landal de Vers

Zoals je kunt lezen hoef je je in de buurt van het vakantiepark zeker niet te vervelen. Maar ook op vakantiepark Landal de Vers is er genoeg te doen!

Zo is er een indoorzwembad met miniglijbaan. Voor kinderen is er tijdens de schoolvakanties en de weekenden een entertainmentprogramma waarmee je hen een paar uur zoet houdt. Ook kun je fietsen huren op het vakantiepark om daarmee de omgeving te ontdekken. Tenslotte is er een minigolfbaan waar je als gast van het vakantiepark gebruik van kunt maken.

Ben je een echte golfer? Dan kun je terecht op de groene, bosrijke baan van Golfbaan Overloon. Dit is een 9-holes baan die voor iedereen toegankelijk is met een GVB of Baanpermissie.

Van al die activiteit krijg je trek. Je kunt hiervoor terecht bij het Grand Café op het park. Verder is het mogelijk om een broodjesservice of zelf boodschappenpakketten te bestellen. Dat scheelt een hoop slepen vanaf thuis!

Landal de Vers huisjes

Credit: Landal

Ben je na het lezen van de activiteiten in de omgeving en op het vakantiepark Landal de Vers helemaal enthousiast en zou je hier graag willen verblijven? Dan wil je natuurlijk wel weten hoe de huisjes eruit zien!

Landal de Vers heeft 21 type huisjes. Een deel daarvan is vrijstaand, een ander deel is geschakeld, wat wil zeggen dat je buren hebt. Dit hoeft niet slecht te zijn, want het is best leuk als je met een groep komt of meerdere gezinnen.

De bungalows vind ik zelf de leukste huisjes. Zeker die met een houten veranda. Dan kun je het gehele jaar door droog buiten zitten.

De huisjes bieden plek aan 4 tot 16 personen. Het grootste verschil tussen de huisjes is de luxe. Bijvoorbeeld met sauna, sunshower of terrashaard. Sommige huisjes hebben binnen ook een open haard. Met een kerstboom in de kamer, versierd met lichtjes, kom je dan meteen in de feestsfeer.

De prijs voor de huisjes begint bij zo’n €219 voor een verblijf van 4 nachten. Dat is inclusief korting dus houd de aanbiedingen daarom ook goed in de gaten. Je vindt deze en andere aanbiedingen hier.


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter