Zo krijg je korting op Wildland tickets!

Er zijn maar weinig dagjes uit waar je de volledige prijs voor hoeft te betalen. Het is soms even zoeken, maar het bespaart je zo €10. Voor dezelfde ticket…

Ook voor Wildlands loont het zeker om verder te kijken dan de prijs aan de kassa. De reguliere prijs is overigens €27,50. Betaal dit alleen als je écht geen kortingsacties kunt vinden.

Om het gemakkelijk te maken zal ik je helpen zoeken!

Gratis tickets

Ja, echt, je kunt gratis naar Wildlands als je genoeg Airmiles hebt gespaard. De snelste manier om deze te sparen is om bij de Shell en Albert Heijn altijd je kaart te laten scannen. Het kan dan behoorlijk snel oplopen.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Red je het niet om genoeg te sparen voor de gratis tickets dan kan je altijd bijbetalen. Een kaartje kost dan maar €10 + 1000 Airmiles.

Punten sparen met bijbetaling

Er zijn diverse spaarprogramma’s waarmee je korting krijgt op Wildland tickets. De eerste is via Jumbo Extra’s. Bij dit spaarprogramma meld je je eenmalig aan. Hierna ontvang je elke keer punten als je boodschappen doet of bestelt bij de Jumbo. Deze punten kan je dan weer inwisselen voor gratis boodschappen of een dagje uit.

Bij Wildlands krijg je maximaal €7,50 korting op je kaartje. De korting is afhankelijk van de periode in het jaar. Hoe drukker het park, des te lager de korting. Het is wel goed om te onthouden dat Jumbo Extra’s €24 als reguliere prijs voor de tickets gebruikt i.p.v. €27,50. Dus je krijgt eigenlijk al 3,50 korting zonder er iets voor te hoeven doen.

Een andere manier om te sparen voor korting is via ING Punten. Deze ontvang je voornamelijk wanneer je spaart of betalingen doet. Deze punten kan je inwisselen tegen korting op je ticket. Voor 750 punten krijg je €8,50 korting. Dit lijkt meer dan de Jumbo maar dat is het niet, ING gebruikt namelijk €27,50 als reguliere prijs waar de korting vanaf gaat.

Tickets kopen met korting

Heb je geen zin, tijd of geduld om te sparen voor korting dan zijn er ook genoeg mogelijkheden!

Bestel je kaartjes bij Wildlands zelf op de website dan krijg je zo €4 korting. Hoef je verder niks voor te doen. En je hoeft bij de kassa niet meer in de rij te staan, scheelt toch weer.

Ben je lid van de ANWB dan krijg je tot €10 korting op je tickets. Ben je zelf geen lid vraag dan even rond in je omgeving. Je hoeft je lidmaatschapkaart namelijk niet te tonen aan de kassa.

Verder zijn er regelmatig tickets met korting te koop bij de Dagje Uit winkel van het AD of de Ticketshop van Albert Heijn. Goed in de gaten houden dus!

Als laatste nog alle websites op een rij waar je kaartjes met korting kunt kopen:

De acties op deze websites veranderen regelmatig dus houd ze goed in de gaten en kijk voordat je naar Wildlands gaat of er op dat moment geen aanbiedingen zijn.

Veilingwebsites

De laatste manier om korting te krijgen is via veilingwebsites als Vakantieveilingen en Ticketveiling.

Bij beide websites bied je mee op toegangskaartjes en bepaal je zelf de prijs die je betaalt. De veiling begint bij €1 maar loopt meestal al snel op. Daarbij moet je rekening houden dat er altijd iets van administratiekosten bij komt.

Hoewel je op deze sites echt een goede deal kunt scoren moet je ook goed oppassen. Het is namelijk ook een leuk spelletje. Zeker als je competitief bent ingesteld. Je kunt je dan heel makkelijk laten meeslepen en betaalt dan vaak meer dan je er aan uit wilde geven.

Wil je de hoogste korting dan zal je het bieden heel zakelijk moeten benaderen. Bekijk vooraf wat je maximaal wilt bieden en laat je niet meeslepen, omdat je graag wilt winnen.

Hoe betrouwbaar zijn ticketwebsites en Marktplaats?

Soms kan je op deze platforms tickets vinden voor “weinig”. Mensen kopen dan vooraf een kaartje en kunnen dan door omstandigheden niet. Deze doen ze dan weg voor een veel lager bedrag. Dat is mooi meegenomen zou je denken. Maar let goed op!

Niet iedereen is zo eerlijk als jij en ik natuurlijk. Sommige mensen verkopen gebruikte tickets óf nagemaakte. En dat merk je pas als je bij de ingang staat. Hoewel je dan altijd nog ter plekke kaartjes kunt kopen begint je dag toch al met een achterstand. Je zal het nooit meer zo naar je zin hebben als dat je de kaartjes gewoon bij een betrouwbare plek hebt gekocht.

Zijn alle verkopers op die sites slecht? Nee, natuurlijk niet. Maar het is gewoon een gok die je neemt. Je kunt dan veel goedkoper of twee keer zoveel geld kwijt zijn. En dat weet je pas als je aan de ingang staat.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven