Walibi Holland korting en aanbiedingen

Het komt maar weinig voor dat je voor pretparktickets het volle bedrag moet betalen. Voor Walibi is dat gelukkig niet anders. Ook voor Walibi tickets zijn er altijd manier te vinden om korting te krijgen.

Bijvoorbeeld door ervoor te sparen bij de supermarkt of tijdens het tanken. Of door je kaartjes alvast vooraf online te kopen. Of via een actie bij een lokale ticketaanbieder.

In dit artikel geef ik je de 4 manieren hoe jij korting kunt scoren op een kaartje voor Walibi.

Tickets vooraf online kopen

De snelste manier om korting te krijgen op tickets voor Walibi is door deze vooraf online te kopen.

Niet alleen bespaar je zo de wachttijd bij de kassa, ook houd je hiermee al snel wat euro’s over.

Want als je de kaartjes online bij Walibi koopt betaal je slechts €27,50 per persoon. Nou klinkt dat niet echt als een korting totdat ik je vertel dat tickets normaal gesproken €35 kosten… Kijk dat is mooi meegenomen!

De hoogste korting krijg je meestal in het laagseizoen of vlak voordat het seizoen van start gaat. Dan willen ze natuurlijk weten dat er weer genoeg bezoekers komen. Voor hun is het een fijne gedachte dat het park vol is en voor jou is dat toch €7,50 korting.

Groupon

Regelmatig biedt Walibi via Groupon tickets aan met korting. Afhankelijk van de verwachte drukte biedt Walibi een hoge of lage korting.

Kijk daarbij niet alleen op de Groupon website in Nederland. Dit jaar was er in België een Early Bird actie waarbij je tickets voor €22,50 kon kopen. Dat is geen geld natuurlijk.

Wil je een hoge korting scoren? Koop dan je tickets in het voorseizoen en raadpleeg dus ook zeker de landen om ons heen. (Let op, er is ook een Walibi pretpark in België, kijk goed of je de juiste tickets koopt)

Hema, ANWB en Albert Heijn

Zowel de Hema als ANWB en Albert Heijn bieden normaal gesproken Walibi tickets aan met korting. Vorig jaar betaalde je €25 voor een kaartje.

Nou schrijf ik normaal gesproken, omdat op dit moment de pretparken gesloten zijn en daardoor de meeste kortingsacties op tickets zijn stopgezet.

Wanneer de pretparken weer opengaan zal ik dit artikel updaten met de laatste informatie.

Het loont trouwens wel om prijzen goed te vergelijken. Ja, het kost wat meer tijd maar daarmee bespaar je toch weer enkele euro’s per persoon. Daar kan je toch weer wat leuks of lekkers voor kopen.

Lees ook: De beste én slechtste attracties in Walibi Holland

Sparen voor korting

Zijn er geen tickets met korting te krijgen maar wil je toch besparen? Bekijk dan eens hoeveel Airmiles, Jumbo Extra Punten, ING Punten of Campina Eurospaarpunten je hebt.

Hiermee kan je een aanzienlijke korting krijgen oplopend tot €15 of zelfs helemaal gratis tegen inwisseling van een paar duizend Airmiles.

Zo ben je toch een heel stuk goedkoper uit en het kost je niks. Behalve dat je naturlijk je boodschappen moet doen bij de desbetreffende supermarkt of wat meer zuivelproducten moet gebruiken.

De tickets met korting koop je vooraf online via de sites van de spaarprogramma’s. Ook dan hoef je niet te wachten bij de kassa of vouchers uit te printen.

Ticketveilingen

De laatste manier om korting te krijgen op je Walibi tickets is door erop te bieden op ticketwebsites als Vakantieveilingen en Ticketveiling.

Hier beginnen de veilingen bij €0 exclusief de administratiekosten. Vergeet die laatste trouwens niet als je biedt. Als je niet oppast en die vergeet ben je ineens een stuk duurder uit.

Laat je bij het meedoen aan deze veilingen niet meeslepen. Het lijkt natuurlijk hartstikke leuk en je wilt graag winnen. Maar dan ben je vaak ook wat duurder uit. Er zijn vaak meerdere veilingen achter elkaar dus als je niet wint, jammer dan. Gewoon wachten op de volgende.

Mocht je echt geen goedkoper ticket kunnen scoren via deze websites? Dan heb ik je hierboven genoeg tips gegeven om alsnog korting te krijgen.

De laatste acties, kortingen en nog veel meer over Walibi?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven