Vogelpark Avifauna korting: hier vind je de beste aanbiedingen!

Vogelpark Avifauna is toch wel een begrip. Het is misschien geen dagvullend uitje, maar het blijft bijzonder om al die vogels te zien en horen. Mijn favoriet is de kiwi, hilarische vogel, die had ik hier ook wel in het wild willen hebben. Al zal die vogel dat vast niet hebben overleefd. Naar Vogelpark Avifauna met korting is altijd mogelijk. We gaan op zoek naar beste ticketprijzen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Want waarom zou je teveel betalen voor een uitje?

Naar Vogelpark Avifauna met korting

Wil je een dagje weg? Dan zijn er altijd een paar plekken waar je kunt kijken voor kortingsacties. Heb je geen zin om al die sites af te struinen, dan heb ik hieronder een handig overzicht voor je gemaakt met waar je de Vogelpark Avifauna tickets met korting kunt vinden.

Een entreekaartje voor Vogelpark Avifauna kost €18. Maar er zijn altijd manieren om korting te krijgen.

De beste sites om die korting te vinden zijn:

De acties op deze sites wisselen regelmatig dus houd ze zeker in de gaten als je een dagje weg wilt. Het kan je zo tientallen euro’s besparen.

Goed om te weten

Vogelpark Avifauna is een dierenpark in Alphen a/d Rijn. Het ligt vlakbij het water en is vrijwel over open. Overdekte gedeeltes zijn er weinig behalve bij de tropische vogels.

Ze hebben overigens nog meer dieren op het park, waaronder maki’s en andere apensoorten. Maar je gaat hier toch wel naartoe voor de vogels.

Het park is niet zo groot maar ze hebben wel veel verschillende soorten. Zelf heb ik aan een dagdeel genoeg, maar als je rustig aan doet en ook regelmatig stopt voor een hapje en een drankje, kan je je hier best een tijdje vermaken.

Veel mensen combineren een bezoek aan Avifauna met een rondvaart door de polders en de natuur. Zeker op een lekkere warme dag is dit geen straf. In het zonnetje, op het dek, terwijl je rustig wordt gevaren. Meestal is er ook eten en drinken aan boord, wat het uitje compleet maakt. Soms zijn er ook arrangementen beschikbaar waarbij de kaartjes voor Avifauna en de rondvaart inbegrepen zijn. Dat is ook een goede manier om korting te krijgen op Avifauna kaartjes, trouwens. Genoeg opties dus!

Dagje dierentuin met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven