5x Toverland korting: dit zijn de beste aanbiedingen

Je kent dat wel, je wilt een dagje weg maar schrikt van de prijzen die je vervolgens te zien krijgt. Pretpark Toverland in Sevenum heeft alles in zich om een gezellige dag te beleven, maar ook hier ben je zo een hele hoop euro’s lichter. En dan hebben we het nog niet eens over parkeerkosten en eten en drinken.

De kosten op een rij

Gelukkig zijn er verschillende manieren om met korting naar Toverland te gaan waardoor je zeker niet de volle mep hoeft te betalen. Voordat we je vertellen waar je deze kortingen kunt vinden, is het handig om de gebruikelijke kosten van een bezoek aan Toverland op een rij te hebben.

Bij Toverland is niet de leeftijd een doorslaggevende factor, maar de lengte. Hoewel je dit op het eerste gezicht kan verbazen, is het ergens ook wel logisch. Het ligt namelijk aan iemands lengte of ‘ie in bepaalde attracties mag. In het kort staat er het volgende op de website beschreven:

  • Kinderen <90 cm Gratis
  • Volwassenen 140 cm €36,00
  • Kinderen 90-140 cm €26,00

Verder maken ze bij Toverland ook nog uitzonderingen voor 60+, mindervaliden, rolstoelgebruikers, jarigen en zwangere vrouwen. Val je binnen één van deze categorieën, dan loont het zeker om even te kijken naar jouw speciale prijs!

Voor een parkeerkaart ben je €10,00 kwijt. Mocht je het openbaar vervoer een optie vinden dan is dat ook nog een mogelijkheid want tegenover de ingang van het pretpark vind je een bushalte.

Korting op de website

Naast de uitzonderingsposities waarmee je goedkoper uit kunt zijn bij Toverland, hebben zij nog twee speciale kortingsacties op hun website staan. Ben jij bijvoorbeeld een planner? Iemand die een uitje graag ruim van tevoren plant? Dan kan je gebruik maken van de Early Bird korting. Als je minstens zeven dagen van tevoren jouw tickets koopt, krijg je daarmee een lekkere korting. Volwassenen betalen dan nog €29,00 en kinderen van 90-140 cm €22,50. Dat is de moeite van het plannen wel waard!
Koop je de tickets tussen de nul en zes dagen voor je bezoek, dan krijg je alsnog tot €2 korting per toegangsbewijs.

Woon je in de buurt van Toverland of ben je ergens vlakbij op vakantie en vind je het niet nodig om een hele dag toegang tot het pretpark te hebben? Dan is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor Siësta tickets. Hiermee kan je vanaf 16:00 uur het park in tot sluitingstijd. Op deze manier heb je nog steeds vijf uur de tijd om je te vermaken in alle attracties, maar betaal je een stuk minder! Volwassenen 140 cm betalen voor een regulier ticket nog maar €26,00 en voor kinderen met een lengte van 90-140 cm betaal je nog €18,00 per persoon. De eerder genoemde Early Bird korting geldt trouwens ook op deze tickets! Koop je minstens zeven dagen van tevoren je tickets, dan betalen de mensen van 140 cm nog €19,00 en de kleineren onder ons van 90-140 cm €14,50.

Naar Toverland met korting?

Korting voor ongeduldige enthousiastelingen

Niet iedereen is zo’n langetermijnplanner. Soms krijg je ineens een idee in je hoofd en wil je dit (bijna) direct uitvoeren. Gelukkig zijn er ook op andere websites korting op Toverland te vinden. Hieronder een kleine greep uit deze aanbiedingen.

Op dagtickets.nl ontvang je 14% korting op je ticket voor volwassenen waardoor je nog €31,00 moet betalen. Voor kinderen is de korting 10% en betaal je nog €23,50. Toch ook zeker de moeite waard.

Bij de ANWB ben je zelfs nog iets goedkoper uit. Als je daar lid bent betaal je momenteel voor de duurdere kaartjes €29,00 per stuk terwijl je voor de al iets goedkopere kaartjes nog €21,00 betaald. Dat is mooi meegenomen!

Wist je trouwens dat het AD ook een webwinkel heeft? Ook hier verkopen ze toegangsbewijzen voor Toverland mét korting en ook deze site is daarom de moeite waard om eens te bezoeken. Hier betaal je respectievelijk €30,00 wanneer je langer bent dan 140 cm en €23,00 wanneer je daar onder zit.

Mocht het nu op de vorige websites niet zijn gelukt om goedkopere kaartjes voor Toverland te krijgen, dan is dreamland.be nog een goede tip. Op deze websites koop je tickets voor €29,00 of €21,00 per stuk!

Korting met het openbaar vervoer

Zoals eerder gezegd is Toverland ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo kan je met de trein reizen naar station Horst-Sevenum en vanaf daar de bus pakken die stopt bij het pretpark. Via de NS Spoordeelwinkel is hier een aantrekkelijke aanbieding voor te vinden, vooral wanneer je verder weg woont van Sevenum. Voor een dagretour Horst-Sevenum inclusief busrit en toegang tot Toverland, betalen volwassenen namelijk €39,00 en kinderen €26,00. Het openbaar vervoer is voor kinderen doorgaans een hele beleving waardoor je de dag nog eens extra bijzonder maakt.

Naar Toverland met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven