This is Holland korting: bespaar op je dagje uit!

This is Holland is een attractie in het centrum van Amsterdam. Je vliegt over de bekende en minder bekende bezienswaardigheden van ons land. Al met al duurt dit uitje een klein uurtje, de attractie zelf duurt enkele minuten.

Wanneer ik dat lees denk ik maar 1 ding: Leuk, maar ik wil korting! Zeker als je je bedenkt dat een entreekaartje €19,50 kost. Best een hoop geld voor een uurtje. Neemt overigens niet weg dat het echt een leuke activiteit is.

This is Holland tickets met korting

Wanneer ik op zoek ga naar kaartjes voor een dagje uit zijn er altijd een aantal websites die ik raadpleeg:

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Op deze websites is er steeds een wisselend aanbod aan tickets voor pretparken, dierentuinen, maar ook uitjes zoals This is Holland. En het mooie is dat je er zo tientallen euro’s mee kunt besparen!

Is dat dan wel betrouwbaar vraag je je misschien af? Alle bovenstaande websites verkopen alleen echte tickets. Je komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan bij de kassa.

Waar je verder rekening mee moet houden

This is Holland is een uitje, attractie, experience, hoe je het wilt noemen, die maximaal een uur duurt. Nou kan je daarvoor natuurlijk naar Amsterdam reizen. Of als je in de buurt woont is het een leuke bezigheid voor de woensdagmiddag.

Maar kom je er speciaal voor naar Amsterdam? Dan zou ik het combineren met andere uitjes. Of een rondje door de stad. Anders is het wel een kort dagje uit.

Kom je met de auto, houd dan rekening met de hoge parkeertarieven. Met de trein is dan een goed alternatief, zeker als je de kaartjes via een voordeelactie hebt kunnen kopen. Het station van Amsterdam ligt op een paar minuten van This is Holland en de andere bezienswaardigheden in de stad.

Wanneer je toch besluit om met de auto te gaan, kan je deze beter net buiten de ring parkeren en daarna de tram of metro nemen naar het centrum. Scheelt je een hoop geld.

Plus, ga je naar Amsterdam dan ga je natuurlijk ook ergens iets eten en even wat winkelen. Korting op je This is Holland tickets is dan mooi meegenomen, dat geld kan je dan weer spenderen in de stad.

Vergelijkbare uitjes in de buurt

In de buurt van This is Holland zijn er nog meer uitjes te vinden. Bovenop de A’DAM toren vind je een schommel. Die is niet zo kinderachtig als je zou denken. Je schommelt namelijk over de rand van het gebouw, zonder ondergrond. Doodeng dus, maar oh zo leuk! Plus je hebt een mooi uitzicht over de omgeving en kunt op heldere dagen heel ver kijken. Heb je hoogtevrees? Dan kan je deze attractie misschien beter overslaan.

Een ander uitje, waar je ook een beetje moed voor nodig hebt, is de Amsterdam Dungeon. Deze kan je misschien nog wel het beste vergelijken met een spookhuis. Je reist terug in de tijd en ziet hoe het er in het verleden aan toe ging. Natuurlijk in een ietwat onfrisse omgeving en met de nodig schrikmoment. Leuk voor durfals, voor jonge kinderen misschien iets minder.

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven