Zo kun je naar Plopsa Indoor met korting!

Naar Plopsa Indoor Coevorden met korting is altijd mogelijk. Is het niet op de eigen website van het attractiepark, dan is het wel op de website van de vele ticketaanbieders of via een kortingsactie.

In dit artikel gaan we op zoek naar de beste korting voor Plopsa Indoor en vertellen je meteen waar je die kaartjes kunt kopen. Plus we geven je meteen een paar tips voor plekken waar je ook korting kunt krijgen op andere uitjes. Voor als je iets anders wilt dan Plopsa Indoor.

Maar voordat we naar de korting gaan eerst even kort iets over Plopsa Indoor.

Wat is Plopsa Indoor en waar vind je het?

Plopsa Indoor is een overdekt attractiepark in Coevorden. Het behoort bij de Plopsa (Studio100) groep wat betekent dat je hier bijvoorbeeld een K3-attractie hebt, maar ook een achtbaan in de stijl van Wickie de Viking.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Doordat een groot deel van het pretpark overdekt is, kun je er het gehele jaar door terecht. En dat betekent dat er ook altijd kortingsacties voor Plopsa Indoor te vinden zijn.

Nog goed om te vermelden dat dit echt een park is voor jongere kinderen. Zeg van de basisschoolleeftijd. Oudere kinderen hebben hier niet zoveel te beleven en gaan zich snel vervelen. Ouders kunnen mee in de attracties, maar de meesten ploffen vaak al snel neer op het terras en pakken zo meteen een momentje voor zichzelf.

Plopsa Indoor korting via de eigen website

Plopsa Indoor Coevorden heeft een eigen website waar je de tickets kunt kopen. Normaliter krijg je op de eigen website een paar euro korting wanneer je de kaartjes vooraf online koopt. Maar op dit moment is dat niet het geval.

Je kunt wel korting krijgen door een optie die een beetje verstopt zit onder de tickets knop. Daar zit namelijk een optie om je eigen prijs te bepalen. Klik daarvoor op de knop “ik heb nog geen tickets” en vervolgens op “kies je eigen ticketprijs”. Vervolgens kies je jouw datum en kun je de prijs invullen die jij per kaartje wilt betalen.

Aan de kleur van het balkje kun je zien hoe groot de kans is dat ze akkoord gaan met jouw prijs. Bij groen zit je meestal wel goed. Dan krijg je zo’n €8 korting.

Zelf je eigen korting voor Plopsa Indoor bepalen? Kijk dan hier.

Naar Plopsa met korting?

Korting op Plopsa Indoor kaartjes via ticketwebsites

Er zijn in Nederland een aantal ticketwebsites waar je kaartjes kunt kopen met korting, bijvoorbeeld op Plopsaland Indoor tickets. Deze sites zijn:

Hierop zijn er steeds wisselende acties waar je vaak hoge kortingen krijgt op entreekaartjes. Op Tripper.nl krijg je momenteel 35% korting op je ticket, dat is zo’n € 7,80. Via de “bepaal je eigen prijs” optie op de Plopsa Indoor website kun je vaak wel een betere prijs krijgen (Naar deze aanbieding).

Dit wil niet zeggen dat er op bovenstaande ticketwebsites geen goede aanbiedingen staan. Dus neem daar ook zeker een kijkje. Je weet nooit wat voor goede deal ze hebben.

Sparen voor Plopsa Indoor korting

Het is ook mogelijk om te sparen voor korting op Plopsa Indoor tickets. Dat doe je bij bijvoorbeeld de Albert Heijn of Jumbo. Door je boodschappen te doen bij deze supermarkten spaar je voor een hoge korting op diverse dagjes uit.

Andere bekende spaaracties zijn Campina EuroSparen, AirMiles en Rentepunten van ING. Bij elk van deze is het mogelijk om punten in te wisselen voor korting op entreekaartjes.

Maar dan moet je wel hier natuurlijk wel gebruik van maken. Anders is het verstandiger om Plopsa Indoor korting te krijgen via de officiële website of de ticketwebsites.

Bieden op korting voor Plopsa Indoor en andere mogelijkheden

De laatste manier om Plopsa Indoor korting te krijgen is door te bieden op kaartjes. Dat kan via ticketveiling.nl of vakantieveilingen.nl.

Op deze sites zijn er steeds wisselende veilingen waar je zelf je prijs kunt bepalen voor entreekaartjes. Hoe minder mensen er tegelijk bieden, hoe lager het bedrag dat je voor de tickets betaalt. Houd wel een maximum in gedachten en ga daar niet overheen, anders ben je alsnog niet goedkoper uit.

Er komt vrijwel altijd weer een nieuwe veiling dus als je deze niet wint, heb je vast meer geluk met de volgende.

Tenslotte de overige mogelijkheden om Plopsaland Indoor korting te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld via de ANWB waar je als lid een lagere prijs betaalt voor een kaartje. Nadeel is dan dat je lid moet zijn om hiervan gebruik te kunnen maken. Een andere mogelijkheid zijn de kortingen via loterijen, zoals de Postcodeloterij Agenda of de VIP kaart van de Vriendenloterij.

Had je geen zin om het hele artikel te lezen of wil je weten waar je de meeste korting vind? Dat is hier!

Copyright afbeelding Plopsa

Naar Plopsa met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven