Phantasialand korting: tickets vanaf €38,50 (30% korting!)

Voordat ik dit artikel begin moet ik toch iets bekennen. Want hoewel ik al jaren naar Phantasialand wilde heb ik het altijd uitgesteld…

Waarom, vraag je je nu misschien af? Niet vanwege de attracties of de afstand. Nee, vanwege de ticketprijs. Want Phantasialand tickets of toegangskaartjes zijn net zo duur als een Disneyland Paris ticket. En dan ga je toch twijfelen. Althans ik.

In september 2018 vond ik dan eindelijk tickets voor een fatsoenlijke prijs. Rond de €30 per persoon, bij de Albert Heijn. Nou voor dat geld kan je geen nee zeggen toch? Daarom zijn wij toen voor het eerst naar dit Duitse pretpark gegaan. En we hebben geen seconde spijt gehad. Wat attracties betreft is dit pretpark echt een aanrader.

Bekijk ook: de Phantasialand attracties

Maar in dit artikel zal ik je vertellen hoe ik aan die kaartjes kwam en hoe ook jij met korting naar Phantasialand kan gaan!

Wat kost een kaartje normaal gesproken?

Echt die prijzen voor Phantasialand. Eigenlijk durf ik ze hier niet neer te zetten. Het is een prachtig pretpark, echt waar, maar ik vind het persoonlijk iets aan de hoge kant.

Zit je er klaar voor?

Laten we beginnen met de kinderprijs: €42,50 voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Die prijs is vergelijkbaar met de prijs voor de Efteling. Maar nu de volwassenprijs: €52,50. Dat vind ik zelf vrij pittig. Zeker als je nog bedenkt dat daar parkeren, eten, drinken en brandstof bijkomt. Al met al ben je als gezin niet onder de €300 klaar. En dat voor een dagje pretpark!

Dat moet goedkoper kunnen, vind je niet?

Phantasialand tickets inclusief een overnachting?

Tickets in de aanbieding

De snelste manier om een kaartje met korting te krijgen is door de aanbiedingen goed in de gaten te houden. Plekken waar je zeker moet kijken:

Zeker aan het begin van het seizoen en tijdens de winter willen ze graag zoveel mogelijk kaartjes verkopen. Dit doen ze door een lage prijs te bieden. Hoe eerder je er bij bent hoe minder je vaak betaalt.

Hierna kan je nog steeds korting krijgen maar een lager percentage. Het loont dus ook om te vergelijken en de sites goed in de gaten te houden.

Daarbij heeft Phantasialand regelmatig de aanbieding dat je twee dagen krijgt en er maar 1 hoeft te betalen. Je kunt dus een dagje extra in de Taron en Crazy Bats, en het kost je niks extra’s.

Enige nadeel vind ik zelf dat ik veel liever korting zou hebben op die ene dag. Want hoeveel mensen gaan er nou twee dagen?

Sparen voor korting

Kan je geen Phantasialand tickets met korting vinden? Dan zal je aan één van de spaaracties mee moeten doen.

Jumbo Extra’s

Het eerste spaarprogramma is Jumbo Extra’s. Van de supermarkt inderdaad. Dit is een gratis spaarprogramma waarvoor je je eenmalig aanmeldt. Hierna spaar je bij al je boodschappen punten. Deze kan je inwisselen voor boodschappen en toegangskaartjes voor oa. pretparken. En ook Phantasialand.

Met 300 punten krijg je €15 korting op je entreekaartjes. En die 300 had ik vrij snel bij elkaar gespaard. Dus het loont zeker om mee te doen en je ziet, de besparing is fors.

Campina EuroSparen

Ben je dol op zuivelproducten? Dan kan je €15,75 korting op een Phantasialand kaartje bij elkaar eten en drinken. Het kost je niks extra’s en het is nog gezond ook.

De punten verzegel je in de Campina EuroSparen webwinkel en je ontvangt de kaartjes digitaal in je mailbox. Dat scheelt ter plekke ook weer in de rij staan bij de kassa.

Andere spaarprogramma’s van de ING en Airmiles heb ik voor je gecontroleerd maar zij hebben helaas op dit moment geen kortingsacties voor Phantasialand toegangskaartjes. Wie weet in de toekomst!

Veilingwebsites

Geen kortingsacties kunnen vinden of punten gespaard voor Phantasialand tickets? Dan kan je altijd nog een gokje wagen op de veilingwebsites: Vakantieveilingen en Ticketveiling.

Hierop worden regelmatig kaartjes aangeboden met een laag startbod. Hierna is de korting afhankelijk van het aantal mensen dat meebiedt. Hoe minder tegenstanders des te hoger je korting.

Maar houd wel goed het bedrag in de gaten. Je wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig. En laat je ook niet meeslepen door het spelletje. Het is niet erg om te verliezen. Vaak wordt binnen een paar seconde weer een nieuwe veiling gestart en begint het spelletje weer van voor af aan.

Ticketswap en Marktplaats

Stel je hebt een kaartje gekocht en daar wil je van af? Dan kan je deze aanbieden op websites als Ticketswap en Marktplaats.

Het voordeel is dat je vaak een hoge korting krijgt. Nadeel is dat je nooit zeker weet of de kaartjes écht zijn. Hier kom je pas bij de ingang van het pretpark achter.

Doe voordat je de kaartjes aanschaft goed je huiswerk. Zorg dat de verkopende partij betrouwbaar is en genoeg goede reviews heeft. Want anders kan je dagje uit wel twee keer zo duur worden.

Phantasialand tickets inclusief een overnachting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven