Naturalis korting: dit zijn de beste aanbiedingen en acties!

Naturalis is een museum in Leiden. Hier ontdek je alles wat met de natuur te maken heeft. Van de dieren die er leven tot de processen die dagelijks ongemerkt gebeuren. Heel leerzaam, zeker voor kinderen die op school al biologie krijgen. En helemaal als je ergens Naturalis korting kunt vinden!

Het grote voordeel van het Naturalis is dat je er niet heel netjes en stil hoeft te zijn. Het is een museum waar je kunt kijken, ontdekken en beleven. Soms sta je zelf midden in de tentoonstelling en kun je zelfs dingen aanraken.

Mijn favoriet is de zaal met dino’s met daarin T.rex Trix. Toch wel een beetje de publiekstrekker van het Naturalis.

Zie je een bezoek aan Naturalis wel zitten? Dan loont het altijd om te zoeken naar goede kortingsacties of aanbiedingen. Heb je daar geen zin in? Geen probleem, we hebben ze hieronder voor je verzameld!

Een ticket voor Naturalis kost €16 voor alle bezoekers vanaf 4 jaar.

Naturalis korting en andere acties

Kijk voor meer kortingsacties in de tekst

Naturalis korting via de eigen website

Wanneer je vaker artikelen op deze site hebt gelezen over korting op uitjes dan weet je dat we altijd eerst de eigen website van een uitje raadplegen voor korting. Waarom? Een uitje wil graag weten hoeveel bezoekers er komen. Dus als jij kaartjes vooraf koopt, of nog beter met een vaste datum, weten zij precies hoeveel gasten zij ontvangen. In ruil daarvoor krijg jij dan een korting voor het vooraf kopen van je kaartje.

Mooi meegenomen toch?

Maar krijg je ook via de website van Naturalis korting?

Nee, helaas niet. Heel vervelend, want dat betekent dat we nog even verder moeten struinen. Wanneer je een bezoek reserveert zie je wel wat andere manieren staan om korting te krijgen. Laten we kijken of we daar verder mee komen.

Korting op Naturalis via andere ticketaanbieders

De volgende plek om korting te krijgen op Naturalis zijn de bekende ticketaanbieders:

Deze verkopen allemaal entreekaartjes voor een groot aantal uitjes. Op Tripper.nl vinden we ook meteen een goede aanbieding voor het Naturalis. Hier boek je namelijk kaartjes voor €10 per persoon, een korting van €6! Dat scheelt een hoop, zeker als je met een groep gaat.

Andere ticketaanbieders hebben op het moment van schrijven geen aanbiedingen, maar ik wilde ze toch erbij zetten. Want dat ze nu geen Naturalis korting hebben betekent niet dat ze in de toekomst geen aanbiedingen hebben.

Voordat je je kaartje boekt dus even bovenstaande websites raadplegen of je goedkopere kaartjes kunt krijgen.

Naturalis korting via lidmaatschap of deelname

Klinkt heel formeel natuurlijk, maar je kunt dus ook Naturalis korting krijgen wanneer je ergens lid van bent.

Bijvoorbeeld als Vriend van Naturalis. Voor €75 per jaar steun je het museum en mag je gratis naar binnen. Ideaal als je in de buurt woont of geen genoeg krijgt van de tentoonstellingen.

Een andere manier om korting te krijgen is via een abonnement op Diergaarde Blijdorp. Wanneer je een Blijdorp abonnement hebt, mag je gratis naar het Naturalis. Dat geldt ook voor de VIP kaart van de Vriendenloterij, al moet je dan natuurlijk wel meespelen met de loterij.

Verder krijg je korting op Naturalis met je CJP of Studentenkaart. Maar, klein geheimpje, de kaartjes kopen via Tripper is goedkoper. Je hebt het niet van mij!

Een ander lidmaatschap wat vrijwel altijd garant staat voor korting is lid van de ANWB. Alleen, helaas, in het geval van Naturalis zijn er op dit moment geen kortingen. Wie weet komen die er nog.

Bieden op Naturalis tickets met korting

Hierboven gaf ik al even aan dat je via Ticketveiling kunt bieden op Naturalis korting. Hoe werkt dit?

Om mee te mogen bieden maak je een account aan bij Ticketveiling. Hierna ga je op zoek naar de veiling voor Naturalis kaartjes en kun je gaan bieden.

Voor dit artikel heb ik een aantal veilingen gevolgd. De veiling was voor 2 kaartjes voor Naturalis en begon bij 0 euro. Al vrij snel ging de prijs boven een tientje, nog steeds niet duur want een Naturalis kaartje kost €16 per persoon.

Als je de hoogste Naturalis korting wilt bedenk je je wat een kaartje bij andere aanbieders kost. Bij Tripper.nl €10 per stuk. Dus het maximale bedrag dat je wilt bieden is €15. Waarom? Omdat er nog 5 euro administratiekosten bij komt.

Alles onder de €15 is goede deal.

Laat je niet meeslepen, want het kan natuurlijk een heel spannend spel zijn zo’n veiling. Je doet het uiteindelijk om korting te krijgen.

Andere kortingsacties voor Naturalis

Meestal ga ik op het eind nog even de spaaracties af, bijvoorbeeld van Jumbo Dagje Uit of Campina EuroSparen, maar er zijn maar weinig Naturalis kortingsacties te vinden.

De beste manier om minder te betalen is dus via de tips die ik in dit artikel heb gegeven en die je in het blok bovenaan de pagina ziet.

Ben ik een actie vergeten? Neem dan even contact met mij op!

De afbeeldingen in dit artikel zijn ter illustratie

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven