4 manieren om korting te krijgen op je Movie Park Germany tickets!

Sta je op het punt om naar Movie Park Germany te gaan? Dan heb ik een paar tips voor je, zeker als je nog geen entreekaartjes hebt.

Want wist je dat je eigenlijk nooit de volledige prijs hoeft te betalen?

Als je tickets vooraf online koopt ben je altijd goedkoper uit dan aan de kassa. Ook hoef je dan ook niet meer in de rij te staan wanneer je aankomt. Je loopt zo naar de ingang en kunt genieten van je dagje in het pretpark.

Maar voordat we bij de kortingsacties komen, laten we eerst eens kijken wat zo’n kaartje normaal gesproken kost!

Normale prijs tickets

Een entreeticket voor Movie Park Germany kost normaal gesproken €37 per persoon. Die prijs geldt voor iedereen vanaf 3 jaar. Onder de 3 mogen kinderen gratis naar binnen. Dat klinkt heel mooi maar er zijn bijna geen attracties voor die doelgroep. (dat geldt overigens voor meer pretparken)

Nou moet ik erbij zeggen dat die prijs op kan lopen. Dat komt doordat ze werken met variabele prijzen. Hoe drukker, des te duurder het kaartje. Je kunt zo meer dan €10 besparen door op een rustige dag te gaan.

Parkeren is zeer betaalbaar. Je betaalt voor een hele dag €6. Dat is meer dan de helft goedkoper dan parkeren bij de Efteling…

Er zit geen prijsverschil tussen de tickets online kopen bij Movie Park Germany of aan de kassa. Wel hebben ze af en toe kortingsacties zoals op dit moment voor de jaarpassen. Daarop krijg je – als je ze voor de opening van het seizoen koopt – €15 korting.

Een andere kortingsactie die ze vanuit Movie Park zelf doen zijn coupons. Je krijgt dan korting op eten, drinken, souvenirs en soms ook entreetickets. Enige nadeel is dat je ze moet tonen aan de kassa. Maar daarmee kan je €4 per kaartje besparen.

Hoewel dat natuurlijk een “enorme besparing” is kan het goedkoper, ik zal je vertellen hoe!

Ticketwebsites

Er zijn een aantal websites waarop je tickets met korting kunt kopen:

Elk van deze websites heeft een wisselend aanbod tickets met korting waar ook zeker kaartjes voor Movie Park Germany voorbij komen. Kijk dus altijd eerst op bovenstaande sites voordat je een entreekaartje voor het volledige bedrag koopt!

Naar Movie Park Germany met korting?

Veilingwebsites

De bekende veilingwebsites, Vakantieveilingen en Ticketveiling, hebben regelmatig tickets voor Movie Park Germany in de aanbieding. Bieden kan dan vanaf €1.

Je snapt natuurlijk dat de kans klein is dat je de kaartjes voor 1 euro krijgt. Maar besparen doe je zeker. Meestal scheelt dat toch al zo’n 10 tot 15 euro per kaartje. Afhankelijk tegen hoeveel mensen je biedt.

Doe dit trouwens pas als je op de andere kortingssites hebt gekeken. Anders betaal je nog te veel voor een kaartje. Bieden is leuk en zelfs een beetje verslavend. Maar uiteindelijk doe je het voor de korting. Dus weet vooraf precies tot welk bedrag je kunt bieden. Oh en vergeet de administratiekosten niet erbij op te tellen!

ANWB korting

De ANWB biedt voor leden vaak lagere prijzen op dagjes weg. Movie Park Germany is daar één van. Op dit moment zijn er geen tickets beschikbaar vanwege de sluitingen door het Coronavirus. Maar wanneer de pretparken weer open gaan zal ik zeker hier de prijzen posten.

Ga er vanuit dat je €15 tot €20 korting krijgt per kaartje. Zeker tijdens het hoogseizoen.

Voor de hoogste korting moet je dan wel lid zijn of iemand kennen die ANWB lid is.

Jumbo Extra’s spaarprogramma

Ken je het Jumbo Extra’s spaarprogramma al? Je meldt je aan en laat elke keer bij het betalen van je boodschappen je pas scannen. Zo spaar je automatisch punten. En het kost je niks extra’s.

Met die punten kan je boodschappen betalen of korting krijgen op dagjes uit. Je kunt uit heel veel pretparken, dierentuinen en andere dagjes uit. Waaronder dus ook Movie Park Germany!

Voor 400 punten krijg je maximaal €20 korting op je ticket. Maar let op…Ze hebben de prijzen voor de dagtickets daar enorm omhoog gegooid. Op dit moment koop je ze online voor €37 per kaartje bij Movie Park zelf. Bij Jumbo Extra’s kosten deze tickets €50 per persoon. Je bent dus uiteindelijk maar 7 euro goedkoper uit.

Daarom loont het dus om de diverse ticketprijzen online te vergelijken als je de hoogste korting wilt!

Korting sparen bij Albert Heijn

Deze actie is er niet altijd maar houd het wel goed in de gaten. Met deze actie spaar je namelijk voor korting op een dagje uit, meestal in de vorm van een tweede kaartje gratis.

De kaartjes koop je dan via de Albert Heijn en met een vol zegelboekje krijg je de tweede gratis.

Meestal is dat in de regel niet zo dat je er ook écht eentje gratis krijgt. Vaak krijg je zo’n €20 korting op de twee tickets. Nog steeds een leuk bedrag maar niet helemaal gratis natuurlijk.

Ook hierbij loont het om de prijzen te vergelijken zodat je altijd de aanbieder kiest waar je het goedkoopst uit bent.

Combineren met een hotelovernachting

We hebben er al 4 gehad maar ik zal je nog een laatste tip geven. Je kunt een dagje Movie Park Germany ook combineren met een hotelovernachting. Die heb je al vanaf €59 inclusief ontbijt.

Nou is het natuurlijk niet helemaal een aanbieding, want je betaalt uiteindelijk meer dan de prijs voor een entreekaartje. Maar dan zit er wel een hotelovernachting bij. Als je dat bij elkaar optelt is het natuurlijk geen geld. Daarom is het een aanbieding, maar uiteindelijk ben je wel het duurste uit. Zeker als je geen overnachting nodig hebt.

Naar Movie Park Germany met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven