Naar Madame Tussauds met korting! Dit zijn de kortingsacties!

Madame Tussauds, wie kent het niet. In Nederland te vinden in Amsterdam, maar bekend over de gehele wereld. Dit is de plek om alle dingen te doen met jouw favoriete ster waar je in het dagelijks leven voor zult worden opgepakt. Maar ook de plek waar je op de foto kunt met jouw favoriet.

En ze lijken levensecht! Door de steeds wisselende wassen beelden blijft het een leuk uitje. De sterren die zijn uitgedoofd worden vervangen door de nieuwe populaire mensen, zoals onlangs NikkiTutorials. Die je van heel dichtbij mag bekijken.

Wat ook leuk is, is dat je Madame Tussauds korting altijd wel kunt vinden. Op dit moment gelden er namelijk een aantal kortingsacties en er komen er steeds meer bij. Je vindt de plekken waar je Madame Tussauds korting kunt krijgen hieronder!

Korting via de Madame Tussauds website

Een kaartje aan de kassa van Madame Tussauds kost € 24,50. Dat zou ik nooit betalen, want het is niet nodig. Koop je vooraf je kaartjes namelijk via de website van Madame Tussauds krijg je meteen 3 euro korting. Is toch weer een frisdrankje op een Amsterdams terras.

Voor deze Madame Tussauds korting hoef je verder niks te doen. Gewoon online je kaartjes kopen en naar het museum.

Maar wat als ik je vertel dat er nog veel meer kortingsacties zijn? Waar je nog minder betaald!

Madame Tussauds korting via ticketwebsites

Je kunt vaak een hoge Madame Tussauds korting scoren via de volgende ticketwebsites:

Dit zijn websites die tickets aanbieden tegen een hoge korting. Zo heeft Tripper.nl de kaartjes voor Madame Tussauds momenteel voor € 17 per stuk op de website staan. Is ruim 4 euro goedkoper dan via de Madame Tussauds website en zelfs € 7,50 goedkoper dan aan de kassa.

Maar kijk ook even bij de andere ticketwebsites. De deals wisselen namelijk nog weleens en wie weet heeft een van hen nu zelfs een hogere korting.

Je ontvangt dan ook vrijwel altijd je entreekaartjes meteen in je mailbox. Hoef je ook niet meer in de rij te staan bij de kassa zoals veel toeristen doen. Plus je weet dat jij dan ook veel goedkoper uit bent!

Korting op Madame Tussauds via veilingwebsites!

Dit zijn de twee bekendste veilingwebsites van Nederland en niet zonder reden. Want hoe leuk is het om zelf je Madame Tussauds korting te kunnen bepalen door te bieden op kaartjes?

Meestal bieden ze meerdere tickets tegelijk aan zodat je met de hele familie of vriendengroep gebruik kunt maken van de korting. En daardoor zijn de kaartjes ook aanzienlijk goedkoper dan aan de kassa. Ze zeggen zelf vanaf €1, maar ik zou toch vanaf zo’n 10 euro aanhouden.

Zorg wel dat je tijdig ophoudt met bieden. Klinkt heel logisch, maar als je in een bidding war zit met iemand anders is de drang om te winnen vaak groter dan de besparing.

Sparen voor Madame Tussauds korting

Sparen voor Madame Tussauds korting doe je onder andere via de supermarkt. Via de Jumbo Dagje Uit actie of via het tweede kaartje gratis van de Albert Heijn.

Maar je kunt ook sparen voor Madame Tussauds korting via Airmiles en Campina Eurosparen. Plus houd de rentepunten acties ook goed in de gaten. Deze gebruik ik eigenlijk alleen voor korting op uitjes en die zijn vaak fors. Mooi meegenomen, aangezien mijn spaargeld niks meer waard is.

Bij alle acties hierboven spaar je voor Madame Tussauds korting door producten te kopen. Je moet hiervoor vaak naar een specifieke winkel of supermarkt. Kom je hier normaal gesproken niet? Bedenk dan of het niet voordeliger is om een ticket met korting te kopen via de ticketwebsites waar we het eerder over hadden.

Overige Madame Tussauds kortingsacties

Heb je nog geen goede deal kunnen vinden? Dan kun je nog korting op Madame Tussauds kaartjes krijgen via de ANWB. Zij hebben vaak kaartjes met een kleine korting speciaal voor hun leden. Geen lid? Dan zou ik deze korting overslaan of gebruik proberen te maken van het lidmaatschap van iemand anders.

De laatste kortingsactie is korting via de loterijen. De Bankgiroloterij en de Postcodeloterij geven ook korting op uitjes, waaronder Madame Tussauds. Moet je wel meespelen natuurlijk.

Dagje uit met korting?

Copyright afbeelding: Madame Tussauds

Laat een reactie achter

Scroll naar boven