Naar Linnaeushof met korting: zo bespaar je het meest!

Linnaeushof is een grote speeltuin met 350 verschillende speeltoestellen. Het bestaat uit een binnen- en een buitengedeelte, plus een waterspeeltuin. Er zijn speeltoestellen voor peuters en kleuters, en voor wat grotere kinderen. Een perfect dagje uit dus. Maar dan gaan we wel naar Linnaeushof met korting!

Op dit moment is Linnaeushof gesloten t/m eind maart 2022 maar we geven je al graag wat tips waar je korting voor dit uitje kunt scoren!

Wat kosten tickets voor Linnaeushof?

Een kaartje voor Linnaeushof kost €15 per persoon. Dat is inclusief de speeltoestellen en de attracties, maar zonder de midgetgolfbaan en het karten. Hiervoor moet je bijbetalen.

Dit is natuurlijk best een hoop geld voor een speeltuin, maar Linnaeushof is dan ook de grootste speeltuin van Europa. En daardoor ook een hele populaire bestemming voor bijvoorbeeld schoolreisjes. Het bestaat al zo lang dat ik zelfs naar Linnaeushof ben geweest toen ik op de basisschool zat.

Maar goed, we dwalen af. Kaartjes online via Linnaeushof of aan de kassa kopen is vaak niet de meest voordelige manier. Wil je in het nieuwe seizoen naar Linnaeushof met korting? Houd dan onderstaande sites goed in de gaten!

Linnaeushof korting via ticketwebsites

Dit zijn de websites waar je korting kunt krijgen op dagjes uit. In het verleden hadden een aantal van deze websites ook Linnaeushof aanbiedingen. Op dit moment natuurlijk niet, want het park is gesloten. Maar als het straks weer open is zou ik hier zeker een kijkje nemen.

En misschien vind je er ook wel een leuke aanbieding voor een uitje dat wel geopend is in de winter. Want besparen op kaartjes, of het nou Linnaeushof of een ander uitje is, kan altijd!

Wanneer je een ticket koopt via een van de websites hierboven ontvang je meestal direct het entreekaartje en hoef je niet meer langs de kassa. Soms is het ook mogelijk dat je een voucher ontvangt die je dan bij de kassa in moet wisselen voor een kaartje voor Linnaeushof.

Korting op Linnaeushof via veilingwebsites

Deze twee website houd ik ook altijd in de gaten voor korting op tickets of dagjes uit. Het is niet altijd goedkoper, maar als je slim biedt en je niet laat meeslepen kun je er toch een hoop geld mee besparen. Zo heb ik een keer twee kaartjes voor Duinrell gekocht via deze site voor de prijs van een.

Hiervoor moest ik een paar rondes wachten maar uiteindelijk was ik dan degene met het hoogste bod.

Bedenk je wel vooraf hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan een kaartje en blijf bij dat bedrag. Het is namelijk heel verleidelijk om die andere bieder te willen verslaan. Maar uiteindelijk heb je alleen jezelf daarmee.

Sparen voor korting op Linnaeushof tickets

Bij de twee bekendste supermarkten van Nederland kun je sparen voor korting op dagjes uit. De Albert Heijn geeft het tweede kaartje gratis bij een vol zegelboekje, bij de Jumbo spaar je punten die je kunt inwisselen voor korting.

Beiden echt heel handig om geld te besparen. Via de spaaractie van de Jumbo zijn wij al meerdere keren met een hoge korting een dagje uit geweest. En ook via de Albert Heijn kun je soms een hele goede korting krijgen op je entreekaartjes. De tweede gratis klopt niet altijd, want dat geldt dan voor het allerhoogste bedrag, maar het is toch weer mooi meegenomen.

Een andere manier waarop je kunt sparen voor korting op uitjes is via Campina. Dit spaarprogramma heet Eurosparen en bestaat uit codes die je vindt op de producten van Campina. Deze codes voeg je toe aan jouw account en zo spaar je een bedrag bij elkaar die je kunt gebruikt voor korting op dagjes uit.

Of volgend jaar daar ook Linnaeushof korting bij zit weten we niet, maar het is wel een site om in de gaten te houden!

Overige Linnaeushof kortingsacties

Zoals ik al schreef is het nog een beetje gissen naar de kortingsacties voor komend seizoen. Maar ik kan je toch al wat tips geven, al helpt het je alleen al om nu een leuk uitje te vinden voor tijdens de wintermaanden.

ANWB.nl heeft een eigen kortingswinkel met allerlei uitjes. Enige nadeel is dat je de korting alleen krijgt als je ANWB lid bent.

Datzelfde geldt ook voor de voordeelagenda van de Postcodeloterij. Hier vind je tientallen vouchers voor korting op dagjes uit, alleen dan moet je wel met deze loterij meespelen.

En ook als klant bij ING spaar je voor korting met de rentepunten actie. Dan haal je nog iets voordeel uit je spaargeld.

(afbeelding ter illustratie)

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven