Drievliet korting: tickets vanaf €12,50!

Drievliet is een kleinschalig attractiepark net buiten Den Haag. Het is gericht op families met (jonge) kinderen en is qua attracties vergelijkbaar met Koningin Julianatoren. Nou denk je misschien dat ze vanwege het formaat bij Drievliet geen korting hebben. Maar dat is zeker niet waar!

Normaal gesproken kost een ticket €25,50 per persoon. Bestel je de kaartjes online dan krijg je meteen 2 euro korting. Je bestelt ze dan direct op de Drievliet website: drievliet.nl.

Nou zal ik je meteen vertellen dat dit niet de beste kortingsactie is die ik heb gezien. Soms koop je de tickets namelijk al voor nog geen €12,50 per stuk. Dat is pas een goeie deal.

De hoogste Drievliet korting

De prijs hierboven, €12,50, is wel het laagste bedrag geweest waarvoor ik de tickets heb gezien. Dit is natuurlijk ook wel een koopje. Deze prijs was via de ticketshop van het AD.

Dit is sowieso een plek om in je achterhoofd te houden als je op zoek bent naar entreekaartjes voor dierentuinen, pretparken of andere uitjes. Ze hebben bij het AD soms hele scherpe aanbiedingen.

Een andere plek om korting te krijgen op Drievliet tickets is Tripper.nl. Hier kost een kaartje €16,50 per persoon. Dat scheelt nog steeds een hoop op de kassaprijs van €25,50. Moet je eens uitrekenen hoeveel je dan bespaart met een gezin!

Tripper is een webshop waar je vooraf tickets kunt kopen. Deze laat je vervolgens bij de entree van het uitje scannen en je kunt zo naar binnen. Naar de kassa is meestal niet nodig.

Natuurlijk heb ik het zelf ook even geprobeerd, anders zou ik het jullie niet aanraden. Je bestelt de tickets in de webshop en ontvangt vouchers in je account. Deze vouchers zijn meteen je entreetickets. Als je nog iets anders moet doen dan staat dit erbij en heb je een vraag dan kan je ze snel bereiken.

Goed, terug naar de Drievliet korting en bespaartips!

Naar Drievliet met korting?

Korting via veilingwebsites

Een andere manier om Drievliet tickets met korting te kopen is via veilingwebsites. De twee bekendste zijn Ticketveiling en Vakantieveilingen.

Op allebei deze websites bieden ze pretparktickets aan met korting. Het aanbod varieert en daarom is het lastig in te schatten wanneer en óf ze Drievliet tickets in de aanbiedingen hebben.

Daarbij is geduld heel belangrijk anders betaal je altijd meer dan nodig was. Hoe dat komt?

De prijs voor de tickets is aan het begin van de veiling laag. Hoe meer mensen er interesse hebben hoe hoger de uiteindelijke prijs. Heb je er haast bij, dan wil je de veiling vaak z.s.m. winnen. Je gaat dan automatisch meer bieden om de tickets maar te bemachtigen. Vaak met als gevolg dat je meer betaalt dan via bijvoorbeeld Tripper. Goed opletten en geduldig zijn loont!

Spaaracties van supermarkten en andere kortingsacties

Wanneer je via bovenstaande sites nog geen goede korting hebt kunnen vinden, dan zijn er nog de diverse spaarprogramma’s, bijvoorbeeld van de Jumbo of Albert Heijn.

Het voordeel van deze acties is dat je vaak een goede korting krijgt. Nadeel is dat je nooit zeker weet wanneer de actie er is en of het pretpark waar je naartoe wilt daaraan meedoet.

Daarbij moet je ook maar net boodschappen doen bij de betreffende supermarkt.

Dan zijn er nog de andere spaaracties, bijvoorbeeld via je bank of de Campina, maar ook daarbij ben je heel erg gebonden aan 1 aanbieder of product.

Voor wie een Postcodeloterij-agenda heeft, er is helaas geen Drievliet kortingsactie. Elk jaar ontvang je als lid van de Postcodeloterij zo’n agenda met soms best goede kortingsacties. Wij maken er ook regelmatig gebruik van, scheelt zomaar 25% op entreetickets.

Zoals je ziet zijn er weinig echt goede kortingsacties voor Drievliet behalve via het AD, NU.nl, HEMA tickets, Tripper, Vakantieveilingen en Ticketveiling. Nou ben ik er nog eentje vergeten, de ANWB, maar daar krijg je alleen korting als je lid bent.

Hoewel je dus niet op heel veel plaatsen korting krijgt, kan je toch nog steeds een hoop besparen. Hoe dan ook zou ik nooit het volle bedrag betalen. Dat is echt zonde!

Veelgestelde vragen Drievliet korting

Naar Drievliet met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven