Naar Dolfinarium met korting: betaal nooit te veel voor jouw dagje uit!

De tijd dat je aan de kassa een entreekaartje koopt is voor veel uitjes voorbij. Het kan nog steeds maar het is eigenlijk helemaal niet slim om te doen. Waarom? Omdat je online vaak een veel lagere prijs betaalt voor hetzelfde kaartje. Daar kan soms tot wel 50% verschil in zitten.

Dan is het ook niet zo gek dat mensen vaak besluiten hun kaartjes voor bijvoorbeeld het Dolfinarium met korting te kopen. Zo hou je mooi geld over voor wat lekker, of zelfs voor een tweede uitje. Het is allemaal al duur genoeg dus zelfs een paar euro is vaak al mooi meegenomen.

Dat is toch wel de belangrijkste reden om op een Dolfinarium kortingsactie te wachten. Maar nu vraag je je misschien af hoe je aan die korting komt? Sowieso op deze pagina staan er een aantal manieren om korting te krijgen. Staat er nu even niks bij, kom dan zeker binnen korte tijd nog een keer terug.

Er zijn namelijk zoveel acties op dierenparktickets, dat het aanbod vrijwel dagelijks wordt aangevuld. Vaak loont het om in het voorseizoen tickets te kopen. Hiermee geven parken vaak een (hoge) korting op de entreeprijs in ruil voor de zekerheid dat er genoeg bezoekers komen.

Wat is er te zien/doen het Dolfinarium?

Het Dolfinarium is een park met zeezoogdieren die bekend staat om de dolfijnen(shows). Zijn jouw kinderen dol op deze dieren dan moet je hier zeker een keer naartoe.

Andere dieren die er te zien zijn, zijn zeeleeuwen, zeehonden, walrussen, bruinvissen, haaien en roggen.

Naast het bekijken van de dieren worden er regelmatig diverse shows gehouden, kunnen kinderen spelen in de speeltuin of op het strandje, en is er een groot restaurant om de honger te stillen. Op het menu natuurlijk ook vis, zoals dat hoort bij dit type park.

Het zeedierenpark is niet zo groot. Eigenlijk is dat nog een reden om je Dolfinarium tickets met korting te kopen. Dan vind je het ook minder erg als je eerder uitgekeken bent.

Dolfinarium korting, waar vind je die?

Om te bepalen of iets wel echt een goede kortingsactie is hieronder de “gewone” prijzen voor een Dolfinarium Harderwijk kaartje.

Een entreekaartje kost €28,50. Deze prijs is voor alle bezoekers vanaf 3 jaar. Kinderen jonger dan 3 mogen gratis naar binnen.

Dat is een behoorlijk bedrag. Nou ga ik je vertellen wat de tickets met korting kosten. Vorig jaar bij Tripper €15,95. Dat is een korting van 44%. Geld dat je toch weer mooi in je zak kunt houden of uit kunt geven aan andere leuke uitjes.

Ga je vaker naar het Dolfinarium dan kan je ook geld besparen met een abonnement. Deze kost €49,50 per persoon of €175 voor een Familiepas voor max. 2 volwassenen en 4 kinderen.

Alle websites waar regelmatig korting op tickets te vinden zijn:

De acties op deze websites veranderen regelmatig dus neem hier zeker een kijkje voordat je naar het Dolfinarium gaat!

Tot wel 50% korting op andere dierentuinen en pretparken

Een abonnement op het Dolfinarium heeft nog een voordeel, behalve dat je ermee onbeperkt dolfijnen kunt spotten. Je krijgt er ook nog eens een hoop korting mee bij andere dieren- en pretparken.

Zo krijg je 50% korting op Phantasialand, Hellendoorn, Slagharen , Julianatoren, Linneaeushof, Avifauna en Wildlands. Iets minder, 40% korting, bij de Plopsaparken, Boudewijn Seapark en Neeltje Jans.

Wil je in een jaar naar zeg Phantasialand, Slagharen en het Dolfinarium? Dan zou ik eens uitrekenen of je met een abonnement niet goedkoper uit bent. Zeker als het je niet is gelukt tickets in de aanbiedingen te kopen. Zo bespaar je toch mooi weer 40 tot 50%. Zeker het overwegen waard!

Dagje dierentuin met korting?

Scroll naar boven