DippieDoe korting: nooit meer te veel betalen voor jouw dagje uit!

DippieDoe is een attractiepark met een indoor- en een outdoorgedeelte. Hierdoor kun je het park het gehele jaar door bezoeken en heb je altijd een leuk uitje achter de hand.

Je vindt DippieDoe in Brabant, in de plaats Best vlakbij Eindhoven. Vanuit het westen ligt het nog een stukje, half uur, verder dan de Efteling. Parkeren doe je op het eigen terrein direct naast het park. Het park is ook met openbaar vervoer te bereiken, maar dan moet je wel vanaf de dichtstbijzijnde halte nog eens 30 minuten lopen.

Wat kost een entreekaartje voor DippieDoe?

Tijdens de zomermaanden, wanneer beide gedeeltes open zijn betaal je voor een entreekaartje €14,95 per persoon. Het strand, waar het park aan ligt, is gratis te bezoeken. In de winter is alleen het indoorgedeelte open. Dan kost een kaartje €8,95 per persoon. Je loopt dan wel 17 van de 26 attracties mis.

Verder komt daar nog € 4 parkeerkosten bij plus alle hapjes en drankjes die je eet tijdens het bezoek. Onthoud dat als alleen het binnenpark geopend is, tijdens de wintermaanden, je geen eten en drinken mee mag nemen. Je zult alles daar moeten kopen bij de snackpoints. Hier vind je broodjes, pannenkoeken en (vette) snacks.

Maar genoeg over het park, waarschijnlijk heb je je daar vast al in verdiept! Laten we eens kijken hoe we wat DippieDoe korting kunnen krijgen!

DippieDoe korting met een abonnement

De eerste manier om DippieDoe korting te krijgen is met een abonnement. Voor € 69 per persoon per jaar mag je onbeperkt het park binnen. Nu hoor ik je denken, dat is toch geen korting?!

Dat klopt. Het is duurder dan een entreekaartje, maar blijf nog heel even verder lezen. Want met je abonnement op DippieDoe krijg je korting op andere uitjes en mag je bij sommige zelfs gratis naar binnen.

Je krijgt tot wel 50% korting op entree voor ZooParc Overloon, Dierenrijk, BillyBird en Bobbejaanland. Plus je mag bij Julianatoren zelfs gratis naar binnen.

Dan heb je het abonnement vrij snel terugverdiend en het is bovendien een leuke korting!

Maar er zijn nog meer DippieDoe kortingsacties!

DippieDoe tickets met korting kopen

Je kunt de tickets voor DippieDoe ook vooraf met korting kopen. In de webwinkel van het AD koop je DippieDoe tickets voor € 9,72 per stuk. Dat scheelt ruim € 5 per kaartje. Plus je hoef dan niet meer in de rij te staan bij de kassa, maar hebt het kaartje al op zak.

Ook ticketwebsite Tripper.nl heeft DippieDoe tickets. Deze zijn € 9,75 per stuk, dus nog steeds ruim 5 euro goedkoper dan bij DippieDoe zelf.

De bekendste ticketwebsites op een rij:

De laatste ticketwebsite is de ANWB. Zij bieden DippieDoe kaartjes aan met 25% korting. Een kaartje kost dan € 11,21 per persoon. Je moet dan wel ANWB-lid zijn om daar gebruik van te maken.

Sparen voor DippieDoe korting

Er is een manier om tot wel 55% korting te krijgen op DippieDoe kaartjes. Je hoeft dan alleen maar je boodschappen bij de Jumbo supermarkten te doen.

Elke keer als je boodschappen doet, ontvang je punten. Deze punten kun je inwisselen voor korting op boodschappen, maar ook voor korting op uitjes. En dat is veel leuker natuurlijk!

Door je punten in te wisselen krijg je tot wel € 7,50 korting op een kaartje. Dan kost je DippieDoe entreekaartje ineens nog maar € 7,45. Dat is natuurlijk een koopje!

DippieDoe korting via veilingwebsites en overig

Als je handig bent met biedingswebsites kun je ook een hoop geld besparen op je DippieDoe kaartjes. Je kunt de korting namelijk zelf bepalen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt zijn stalen zenuwen. Want het slechtste dat je kunt doen is je mee laten slepen tijdens een biedoorlog. Als iemand anders je steeds overbiedt sla dan deze ronde over. Er begint daarna vrijwel meteen weer een nieuwe.

Je vindt de DippieDoe tickets met korting op de veilingwebsites: Vakantieveilingen.nl en Ticketveiling.nl.

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven