De Waarbeek korting: tickets vanaf €11 incl. onbeperkt eten en drinken!

De Waarbeek is een kleinschalig attractiepark in Hengelo. Het richt zich op jonge kinderen, oudere kinderen zullen toch iets meer spanning en sensatie nodig hebben. Je kunt het park misschien nog wel het beste vergelijken als een kruising tussen Julianatoren en een kermis. Dat is absoluut niet negatief, maar dan heb je een beter beeld van wat je kunt verwachten als je er nog nooit bent geweest.

Tickets voor een dagje naar de Waarbeek kosten €15,50 per persoon. Dat is best een koopje zeker, omdat onbeperkt eten, drinken, fruit en waterijsjes bij het bedrag zit inbegrepen. Mijn eerste gedachte was dan ook, ik ben 10 kilo zwaarder als ik daar vandaan kom.

Het park is er overigens ook trots op dat het een budgetvriendelijk uitje is, en terecht!

Toch gaan we desondanks nog even op zoek naar kortingsacties, we vonden er eentje!

De Waarbeek tickets met korting

Eigenlijk voel ik me nog best schuldig dat ik op zoek ben gegaan naar een kortingsactie: €15,50 voor 26 attracties, plus het onbeperkt eten en drinken is natuurlijk een koopje.

En het kan nog goedkoper. Daarvoor moet je naar de website Tripper.nl. Als je hier je entreekaartjes koopt krijg je nog eens €4,50 korting. Je betaalt dan maar €11 voor een kaartje.

Nou hoor ik je denken, dat is dan vast zonder al dat eten en drinken? Nee hoor, ook met de tickets van €11 kan je zoveel eten en drinken als je op kunt.

Maar is die website dan wel betrouwbaar? Ja, zeker! Voordat ik een website aanraad probeer ik deze altijd zelf uit. In het verleden heb ik er meerdere keren iets besteld en dat ging vrijwel altijd goed. De enige keer dat het niet goed ging – ik moest ineens bijbetalen terwijl dat nergens in de aanbieding vermeld stond – heb ik ze een mailtje gestuurd en kreeg ik meteen het verschil teruggestort. Het is dus absoluut betrouwbaar en het scheelt je toch weer een hoop geld.

Nog een keer alle ticketwebsites op een rij waar je korting kunt krijgen op dagjes uit:

Wat valt er onder onbeperkt eten?

We gaan nog even terug naar het eten. Dat trekt toch wel mijn aandacht. Want iedere bezoeker van de Waarbeek kan daar onbeperkt eten en drinken. Het volgende zit bij je tickets inbegrepen, onbeperkt:

  • Fruit
  • Belegde broodjes
  • Friet, snacks en sauzen
  • Soep van de dag
  • Koffie
  • Thee
  • Limonade
  • Waterijs

Er is iemand op het park aanwezig die je kan helpen bij voedselallergieën en dieetwensen. Er zijn zelfs glutenvrije mogelijkheden die in een aparte ruimte worden gemaakt.

Ze zijn ook heel behulpzaam bij kinderen met autisme. Je kunt bij de ingang een speciale pas ophalen waarmee je via de uitgang toegang tot de attracties krijgt. Dat zal voor veel ouders, opa’s en oma’s of verzorgers een verademing zijn.

De attracties

Het attractie-aanbod is gevarieerd. Van botsauto’s tot achtbaantjes. Jonge kinderen zullen hier genoeg opties kunnen vinden. Zelfs als ze het nog een beetje spannend vinden.

Een bijkomend voordeel van een kleinschalig park is de lengte van de wachtrijen. Die zijn vaak een stuk korter dan bij de grote pretparken als Walibi Holland en de Efteling. In de rij staan ontkom je niet aan, maar je staat er nooit uren. Plus ik zou het te druk hebben met eten en drinken….onbeperkt friet, komt u maar! Zo blijft het voor de volwassenen ook leuk.

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven