Burger’s Zoo korting, bespaar tot wel 50%!

Kortingacties Burger’s Zoo

[couponplugin cat=”coupon-store” name=”burgers-zoo” num=”4″ h=”h3″]

Waarom je wil wachten op een Burger’s Zoo kortingsactie?

Net als bij elk ander dierenpark loont het om op een Burger’s Zoo kortingsactie te wachten. Waarom? Omdat je daarmee als gezin tientallen euro’s kunt besparen. Geld wat je kunt gebruiken voor een ander uitje, voor wat lekkers, of gewoon lekker in je zak kunt houden.

Bij de kortingsacties zijn er tijdelijke aanbiedingen en kortingen die het hele jaar door geldig zijn. Bijvoorbeeld via ticket- of veilingwebsites. Tijdelijk aanbiedingen zijn spaaracties van de bekende supermarkten of via actiesites als Tripper of Groupon. Hierbij heb je een korte periode de tijd om een goedkoper ticket te kopen maar dan is de korting meestal wat hoger.

Wat is er te zien/doen in Burger’s Zoo?

Al sinds de dierentuinserie op tv wilde ik naar Burger’s Zoo. Het zag er zo mooi aangelegd en gezellig uit, dat moest ik gewoon eens in het echt bekijken.

Hoewel het geen groot dierenpark is, althans voor mijn gevoel, is alles wel ruim opgezet. De dieren hebben alle ruimte en ze hebben hun best gedaan de natuurlijke omgeving zo goed mogelijk na te bootsen.

Het park bestaat uit een aantal themagebieden die zij Ecodisplays noemen. Voorbeelden hiervan zijn Ocean, Desert, Bush en Safari. Wanneer je deze thema’s hoort kan je je vast al wat dieren bedenken die je hier kunt bekijken.

Ze hebben er onder andere: stokstaartjes, giraffen, pinguïns, haaien, olifanten, beren, diverse vogelsoorten, leeuwen, tijgers en nog veel meer. Eigenlijk alle dierensoorten die je ook verwacht bij een dierentuin.

Daarnaast proberen ze je ook wat bij te brengen over de dieren en de natuurlijke omgeving waarin zij leven. Onder andere met bordjes, maar je kunt ook rondleidingen boeken waarbij een gids je meeneemt door de gebieden en je voorziet van informatie en de leukste feitjes.

Tenslotte zijn ze ook kinderen niet vergeten. Zij kunnen hier hun verjaardagsfeestje vieren als vogel, vlinder of haai. Deze feestjes zijn te boeken vanaf 5 kinderen en kunnen elke dag geboekt worden (met een paar uitzonderingen). Tijdens het feestje wordt de jarige in het zonnetje gezet, gaan de kinderen op speurtocht door een bepaalde ecodisplay/gebied. En kunnen ze daarna nog iets lekkers eten of drinken. Zo’n feestje is te boeken vanaf €18 per kind en €21,50 per volwassen begeleider. Met een abonnement op Burger’s Zoo krijg je korting op de prijs van het feestje.

Ticketprijzen: dagticket en abonnement

Nou is het leuk natuurlijk die korting op Burger’s Zoo tickets, maar wat kosten ze eigenlijk?

Ticketprijzen Burger’s Zoo:

  • Kinderen t/m 3 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 t/m 9: €21,50
  • Vanaf 10 jaar: €24

Daarbij komen nog parkeerkosten als je met de auto gaat. Dit kost €6,50 voor een dag. Je parkeert de auto direct naast de ingang. En heb je een elektrische auto? Dan kan je deze hier opladen.

Ga je meer dan 3 keer per jaar naar Burger’s Zoo? Dan kan je met een abonnement een hoop besparen. Voor kinderen kost deze €55,50 en voor volwassenen €59,50. Met een abonnement mag je het gehele jaar, onbeperkt, een bezoek brengen aan het dierenpark.

Daarbij krijg je met zo’n abonnement ook nog eens 50% korting op Artis, Diergaarde Blijdorp, Wildlands en GaiaZoo. Wanneer je meerdere parken in een jaar bezoekt is dit een goede manier om te besparen.

Verder heb je als abonnee niet zoveel voordelen. Geen korting op hapjes/drankjes/souvenirs. Wel op kinderfeestjes.

Adres
Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

Openingstijden:

Winter: 10:00 – 17:00

Zomer: 10:00 – 18:00

Raadpleeg de website van Burger’s Zoo vooraf aan je bezoek voor actuele openingstijden.

[rwp_box id=”0″]

Scroll naar boven