Burger’s Zoo korting: hier vind je de beste acties!

Wist je dat je bij dagjes uit altijd het duurste uit bent als je een ticket aan de kassa koopt? Er zijn namelijk altijd manier om korting te krijgen.

Zo ook op tickets voor Burger’s Zoo. Aan de kassa van deze dierentuin kost een kaartje €24 voor volwassenen en €21,50 voor kinderen. Als je slim online zoekt of meedoet aan spaaracties kan je tot wel 62% besparen op een ticket. Daar kan je een hoop ijsjes en ander lekkers van kopen!

Maar hoe dan?

Korting als je de kaartjes online bestelt

De makkelijkste manier om korting te krijgen is om de tickets direct op de website van Burger’s Zoo te bestellen. Je krijgt dan de minste korting – 1 euro – maar dat bespaart je wel een online zoektocht of punten sparen. Een ticket kost dan nog €23 voor volwassenen en €20,50 voor kinderen.

Die korting moet hoger kunnen, vind je niet?

Ben je lid van de ANWB? Dan betaal je €22,50 voor volwassen en €20 voor kinderen. Ben je toch weer mooi 50 cent goedkoper uit. Daar worden we niet heel warm van, toch? Daarbij moet je dan ook lid zijn van de ANWB. Zelf heb ik een lease-auto dus geen pechhulp nodig.

Op Tripper.nl is de korting al een stuk beter . Nu ga je pas echt besparen! Je betaalt dan €17,50 voor een entreekaartje voor zowel volwassenen als kinderen. Daarmee ben je maximaal €6,50 goedkoper per kaartje.

Is de aanbieding bij Tripper niet beschikbaar? Dan vind je dezelfde prijs vaak ook in de webwinkel van het AD.

Alle kaartjes bestel je direct op de sites hierboven. Wanneer je de kaartjes gekocht hebt ontvang je een digitaat ticket of voucher. Deze laat je bij de entree van Burger’s Zoo scannen en je hebt direct toegang tot het park.

Alle websites waar je korting kunt krijgen nog een keer op een rij:

De kortingsacties wisselen regelmatig dus loop ze zeker even na voordat je naar Burger’s Zoo gaat!

Sparen voor korting op Burger’s Zoo tickets

De korting van 62% waar ik het hierboven al even over heb gehad vind je in deze categorie. En wel bij de Jumbo.

Sinds dit jaar heeft de Jumbo een spaarprogramma waarbij je elke keer als je boodschappen doet korting krijgt op boodschappen en dagjes uit.

Bij Burger’s Zoo krijg je maximaal €15 korting op een kaartje. Dat is die 62%. Je betaalt dan nog maar €9 voor een ticket. Een fikse besparing dus.

Het enige wat je daarvoor wel moet doen is je weekboodschappen halen bij de Jumbo. Want per volle kar ontvang je ongeveer 1 ticket met korting. Het kost je niks extra’s, behalve dan de prijs van je boodschappen, het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dus je Jumbo Extra’s pas laten scannen.

Bij andere spaarprogramma’s zoals Campina EuroSparen, Airmiles en ING Punten kwam ik geen tickets tegen voor Burger’s Zoo. Maar wie weet in de toekomst. Het kan in ieder geval nooit kwaad om daar ook te kijken voordat je kaartjes aanschaft.

Kortingsvouchers en acties

Speel je mee met de Postcode Loterij? Dan heb je vorig jaar een agenda ontvangen met daarin kortingsbonnen. Zo ook eentje voor dit dierenpark.

Voordeelbon 18 om precies te zijn geeft korting op je entreekaartje voor Burger’s Zoo. Geen enorm bedrag maar toch mooi meegenomen, je betaalt dan nog slechts €19,50 per persoon.

Het bonnetje neem je mee naar de kassa en laat je zien bij het kopen van de tickets. De korting is geldig voor maximaal 4 personen.

In het voorseizoen zijn – dus voordat de dierentuin opent – zijn er regelmatig kortingsacties. Bij de AH bijvoorbeeld doen ze meestal “tweede toegangskaartje gratis” om pretparken en dierentuinen te promoten. En Kruidvat heeft de Dierentuinactie. Dit jaar kostte een kaartje voor Burger’s Zoo €16,50 tijdens deze actie en €13,50 na inlevering van 300 punten.

Weet je dat je ergens in het jaar naar een dierentuin wilt? Dan loont het zeker om de kaartjes zo vroeg mogelijk te bestellen.

Bieden op tickets

De laatste manier om korting te krijgen op kaartjes voor Burger’s Zoo is door erop te bieden. Dat kan op veiligsites Vakantieveilingen en Ticketveiling.

Bij elke veiling kan je bieden op één of meer tickets voor dit dierenpark. Degene die het hoogste bod heeft wint de kaartjes.

Normaal gesproken kan je hiermee enkele euro’s besparen op je entreekaartjes. Laat je ook vooral niet meeslepen – ik weet dat je graag wilt winnen – en vergeet ook zeker de administratiekosten niet.

Anders ben je uiteindelijk duurder uit dan als je ze gewoon online had gekocht!

Nog eentje dan…

De allerlaatste manier om korting te krijgen op tickets is om ze te kopen via Ticketswap of Marktplaats.

Let hierbij wel goed op en gebruik je gezond verstand. Online tickets worden namelijk gescand vanaf je telefoon. Er staat niet bij dat ze al gebruikt zijn. Daar kom je pas achter als je bij de kassa staat. Je moet dus goed op de verkopende partij kunnen vertrouwen. Anders zou ik ze niet kopen via deze platforms.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven