Naar Billybird met korting! Dit zijn de actuele kortingsacties!

Billybird is een combinatie van drie parken in Brabant en Limburg. Het bestaat uit attractiepark Hemelrijk, waterpark Drakenrijk en het openluchtzwembad Het Run.

Het attractiepark Hemelrijk is het gehele jaar door geopend. De attracties sluiten tijdens de koudere maanden, maar je kunt er dan nog wel terecht voor de verschillende buitenspeelgebieden en speeltoestellen. Het is dus een uitje voor elk weertype en een goede plek om de kinderen wat energie te laten verbranden.

Leuker wordt het tijdens de warmere maanden wanneer de attracties geopend zijn en jullie een rit kunnen maken in de achtbaan, botsauto’s, waterattractie en de ronddraaiende theekopjes. Verder heeft Billybird het grootste AquaFunPark van Nederland.

In Limburg vind je het andere park van Billybird: Drakenrijk. Hier kom je om te ontspannen aan het strand en te spelen met de toestellen in het water. Plus er is een grote buitenspeeltuin, ook met lekker veel water.

Wat kosten kaartjes voor Billybird?

Een entreekaartje voor Billybird Hemelrijk kost €10,00 per persoon. Voor Billybird Drakenrijk is dan €7,95 per persoon.

Koop je de kaartjes online via de website van Billybird dan krijg je meteen korting. Je betaalt dan namelijk 1 euro minder dan aan de kassa. Boek je de kaartjes 7 dagen voor je bezoek dan krijg je nog meer korting. Voor Billybird Drakenrijk ben je dan maar €4,95 kwijt voor een kaartje. Het slechte nieuws is dat er voor Billybird Hemelrijk online geen korting in zit. Je kunt dan – via de website van Billybird – alleen besparen als je een abonnement koopt. Deze is voordeliger als je meerdere malen per jaar naar Billybird gaat.

Korting op Billybird via ticketwebsites

Je eerste stap om Billybird korting te krijgen is door te kijken op bovenstaande ticketwebsites. Bij beiden koop je het kaartje direct via die website. Je ontvangt de tickets dan per e-mail en kunt deze bij de entree van Billybird laten zien.

Het kan ook zijn dat je een voucher ontvangt die je moet inwisselen bij de kassa, dat is afhankelijk van de ticketaanbieder.

Grote voordeel van deze twee websites is dat zij vaak hoge kortingen hebben op entreekaartjes. Minimaal zo’n 20%. Altijd mooi meegenomen.

Het kan zijn dat de tickets tijdelijk niet beschikbaar zijn bijvoorbeeld omdat het seizoen is afgelopen. Maar wacht gerust af, de kortingsacties komen altijd terug. En anders kan je in de tussentijd een mooie actie vinden voor een ander uitje!

Billybird korting via veilingwebsites

Dit zijn de twee bekendste websites waar je kaartjes kunt kopen met vaak een hoge korting. Die korting krijg je door slim te bieden tijdens een veiling. Zo ook Billybird korting. Als je het handig speelt tenminste.

Want je moet je niet laten meeslepen door het bieden. Doe je dat wel dan ben je vaak duurder uit dan als je de kaartje koopt via de bovenstaande ticketwebsites.

Sparen voor Billybird korting

Zijn er even geen tickets met korting te krijgen? Dan loont het om de spaaracties van de verschillende supermarkten in de gaten te houden. Zo heeft Albert Heijn een actie waarbij je het tweede kaartje gratis krijgt bij veel uitstapjes. En bij de Jumbo spaar je punten die je kunt inwisselen voor korting op kaartjes.

Nog een manier om te sparen voor korting is het spaarprogramma van de Campina. Eurosparen noemen ze dat. Op dit moment hebben zij geen Billybird kortingsacties, maar wie weet komen die in de toekomst weer.

Overige Billybird kortingsacties

Is het je nog steeds niet gelukt om een Billybird kaartje met korting te kopen? Kijk dan eens bij de ANWB, zij bieden leden meestal voordeel op diverse uitjes in binnen- en buitenland.

Een andere manier om korting te krijgen op uitjes is de agenda van de Postcodeloterij. Hier zitten vouchers in met allerlei uitjes. Helaas dit keer geen Billybird maar wie weet komt deze er in de toekomst weer bij.

Veel uitjes, waaronder Billybird, hebben op dit moment weinig kortingsacties. Dat komt door de gekke tijden waarin we leven (geleefd hebben). Maar ik wil de informatie toch met je delen, want als de kortingsacties er weer zijn dan ben jij er als eerste bij! En wie weet scoor je voor nu wel een ticket voor een ander uitje met een leuke kortig. Want als ik een ding heb geleerd van bloggen over uitjes, pretparken en vakantiebestemmingen, het is altijd mogelijk om korting te krijgen.

En heb jij een leuke kortingsactie voor Billybird gevonden die je graag wilt delen met de lezers? Neem dan contact met ons op!

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven