Avonturenpark Hellendoorn korting én gratis kaartjes!

Wat is er leuker dan een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn? Zelf kon ik ook niet wachten om weer te gaan, maar dan ga ik toch altijd zoeken naar Avonturenpark Hellendoorn kaartjes met korting. En die kon ik bijna niet vinden!

Maar na wat zoeken heb ik toch een leuke actie gevonden, waarbij je zelfs kaartjes gratis krijgt. Een mooiere aanbieding is er bijna niet.

Avonturenpark Hellendoorn kaartjes met korting

Normaal gesproken heb ik een aantal vaste websites waar ik zoek naar korting op tickets voor pretparken en andere uitjes. Het viel mij wel op dat Avonturenpark Hellendoorn op geen van deze sites voorkwam. Dat zal vast te maken hebben met de roerige periode die we achter de rug hebben. In het verleden waren er eigenlijk altijd wel goede kortingsacties te vinden. Laten we hopen dat die snel weer komen.

Wanneer je zoekt naar korting op uitjes dan loont het altijd om te kijken bij de ANWB, Jumbo dagje uit, Campina Eurosparen, Tripper.nl, de bekende ticketveiling websites plus kortingsacties via de diverse loterijen. Meestal is er wel ergens een kortingscode of actie te vinden. Maar op dit moment dus niet.

Nou geef ik niet zo heel snel op en ben ik nog even verder gaan struinen. De meeste kortingsacties op andere websites zijn vrijwel allemaal verlopen, dus daar had ik ook niet zoveel aan.

Als laatste kijk ik, voordat ik kaartjes koop, op de website van het uitje zelf. En toen had ik beet!

Beste actie op dit moment

De hoogste korting vind je op de website van Avonturenpark Hellendoorn zelf. Ze hebben twee acties:

  • Korting op tickets: te koop vanaf €16,99
  • Gratis entreekaartjes: 1 + 1 gratis

Ja en dan mag je kiezen natuurlijk welke je wil. Voordat je gaat puzzelen, laat me je er iets meer over vertellen.

De actie waarbij je korting op tickets krijgt geldt voor tickets met een vaste datum. Dit zijn tickets waarbij je een datum kiest en een kaartje alleen voor die dag koopt. Je kunt deze niet gebruiken op een andere datum. Deze kaartjes zijn te koop vanaf €16,99. De prijs is afhankelijk van het aantal bezoekers dat die dag naar het pretpark komt. Hoe minder bezoekers, des te goedkoper het ticket. Zo heb je ook meteen een idee van de drukte.

De andere actie waarbij je een kaartje gratis krijgt is geldig voor tickets zonder datum. Deze kan je flexibel gebruiken op een datum naar keus. Nou zitten hier natuurlijk wat voorwaarden aan. Want je moet eerst een kaartje kopen voor €26,50, de reguliere entreeprijs. Gebruik je deze in de maanden mei of juni dan ontvang je een gratis ticket voor een volgend bezoek.

Naar Avonturenpark Hellendoorn met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven