Zo kun je naar Artis met korting!

Artis vind ik toch wel een van de mooiste dierentuinen van ons land. Niet zozeer het park zelf maar wel de locatie en de historie. Breng je een bezoek aan Amsterdam dan mag een bezoek aan Artis ook zeker niet ontbreken. Maar dan wil je wel naar Artis met korting, niet?

En dat kan! Want er zijn altijd manieren te vinden om minder te betalen voor je Artis entreekaartje. En je hoeft er zelf niet eens naar te zoeken! We hebben in dit artikel namelijk de beste kortingsacties voor je verzameld evenals plekken waar je vaak Artis korting kunt krijgen.

Maar voor we naar de kortingsacties gaan eerst iets over Artis.

Wat is te zien en doen in Artis?

Artis is eigenlijk een typische dierentuin waar je de meest bekende diersoorten kunt zien. Maar het meest bijzondere is toch wel de locatie, midden in het centrum van Amsterdam. Elke centimeter is benut om bezoekers de meeste dieren te kunnen tonen.

Het dierenpark is het gehele jaar door geopend. Een kaartje kan gekocht worden via de eigen website, via een van de aanbieders hieronder of aan de kassa. Een entreekaartje voor Artis kost 25 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Kinderen onder de 3 mogen gratis naar binnen.

Artis korting via de eigen website

Veel aanbieders van dagjes uit bieden korting via de eigen website. Door vooraf je kaartje aan te schaffen krijg je vaak enkele euros korting. Artis heeft deze actie helaas niet. Als je de kaartjes via de website van Artis koopt betaal je het standaard tarief.

Je krijgt wel korting als je de tickets van Artis combineert met Micropia, een andere attractie bij het park. Een ticket voor Micropia kost normaal 16 euro. Zou je dat combineren met een kaartje voor Artis dan ben je slechts €29,50 kwijt voor de beide attracties. Een korting van €12,50. Dat is toch weer mooi meegenomen!

Artis korting via ticketaanbieders

We hebben in Nederland een aantal websites dat online kaartjes verkoopt voor uitjes. Waarom zou je daar kopen terwijl je ook bij de eigen website van het uitje je tickets kunt halen hoor ik je nu denken.

Nou, omdat je er een leuke korting op je entreekaartjes krijgt.

Artis korting kun je er vaak ook vinden. Kijk daarvoor maar eens op tripper.nl, actievandedag.nl, de webwinkel van het AD, HEMA tickets of de nu.nl shop. Kun je even geen Artis korting vinden? Weet dan dat de acties wisselen en dat het absoluut loont om regelmatig te kijken.

En is er even geen Artis korting dan kun je er vast wel andere tickets voor uitjes vinden met een hoge korting.

Zo’n ticket is trouwens meteen je entreekaartje voor het uitje dus je hoeft daarna niet meer langs de kassa of in de rij te staan.

Sparen voor Artis korting

Zijn er even geen Artis tickets met korting beschikbaar via bovenstaande websites? Dan zijn er nog andere manieren om korting te krijgen en dat is door ervoor te sparen.

Bekende spaaracties voor uitjes zijn de Dagje Uit zegels van de Jumbo. Of de spaaractie voor het tweede kaartje gratis van de Albert Heijn. En dan zijn er ook nog rentepunten van de ING en de bekende Airmiles.

Bij elk van deze kun je sparen voor korting op uitjes, vaak ook op Artis. En zelfs als er even geen Artis kaartjes met korting tussen staan zou ik er toch aan meedoen. Wie weet wat voor leuks je bij elkaar spaart.

Bieden voor korting op Artis tickets

Zijn er nog meer manieren om korting op Artis tickets te krijgen? Zeker!

Door op er op te bieden. En dan bedoel ik niet via Marktplaats of Ticketswap, wat overigens ook plekken kunnen zijn voor Artis tickets met korting. Nee, ik bedoel via de twee bekende veilingssites Ticketveiling en Vakantieveilingen.

Hier starten en vrijwel continu nieuwe acties waarbij je kunt bieden op uitjes met korting. Je bepaalt vooraf een bedrag dat je maximaal aan de kaartjes uit wilt geven, vergeet ook de verplichte fee daar niet bij op te tellen, en je zorgt door steeds een klein beetje hoger te bieden dat je onder dat maximale bedrag uitkomt.

Laat je niet meeslepen door de spanning van zo’n veiling. Er start echt wel weer een nieuwe wanneer je boven je maximum bedrag dreigt uit te komen. En heb je geen tickets kunnen scoren via een veiling? Dan kun je ze altijd kopen via een van bovenstaande acties.

Overige korting op Artis

Dit is de laatste manier om korting te krijgen op Artis. Je krijgt dan korting door ergens lid van te zijn. Bijvoorbeeld van een loterij als de Postcodeloterij. Hier krijg je elk jaar de Voordeelagenda toegestuurd vol met kortingsbonnen voor leuke uitjes.

Een ander lidmaatschap dat je voordeel geeft op uitjes is de ANWB. Leden betalen vaak een lager tarief voor een ticket door deze aan te schaffen via de ANWB webwinkel.

Dit waren de manieren om Artis korting te krijgen. Een hele lijst, maar daardoor ga jij vast een hoop besparen op je entreetickets. Laat je weten of het gelukt is?

Dagje dierentuin met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven