Aquazoo Leeuwarden korting: hier vind je de beste acties!

AquaZoo Leeuwarden is een park waar voornamelijk waterdieren centraal staan. Denk aan zeeleeuwen, zeehonden, ijsberen, krokodillen en mijn favoriet de pinguïns. Daarbij richt het park zich op avontuur. Zeker als je buiten de aangelegde paden begeeft – alleen op plekken waar dat mag – waan je je even in de jungle. Kortom een leuk park voor jong en oud! Misschien nog wel leuker is dat er diverse mogelijkheden zijn op korting te krijgen op AquaZoo Leeuwarden tickets.

Hieronder vind je de beste kortingsacties!

AquaZoo Leeuwarden korting op tickets

Als ik zelf op zoek ga naar kortingsacties dan zijn er altijd een paar websites waar ik een kijkje neem, waaronder Jumbo Dagje uit en Tripper.nl. Hier vind je namelijk meestal de hoogste kortingen. In dit geval echter niet.

Het is goed om te weten dat de entreeprijs €17,95 per persoon is, ook voor kinderen. Dan heb je een goed beeld van wat je uiteindelijk betaalt voor een entreekaartje.

Er zijn veel websites waarop je tickets voor dagjes uit kunt kopen met een hoge korting. Dit zijn de meest bekende:

De acties wisselen regelmatig. Daarom loont het om altijd even op bovenstaande sites te kijken wanneer je een dagje naar AquaZoo Leeuwarden wilt.

Het goedkoopste ticket bestel je dus met de spaarpunten van Campina. Je moet er wat zuivel voor eten of drinken maar het scheelt je wel een hoop geld op je entreekaartjes. Ga je met z’n 4-en dan ben je €21,52 goedkoper uit. Kan je een hoop ijsjes van eten!

Het enige nadeel van deze kortingsacties is dat je ergens lid van moet zijn, je boodschappen moet doen bij de Jumbo of veel zuivel moet eten/drinken. Nou moet ik wel zeggen dat je de Campina punten best snel spaart. Maar als je normaal gesproken het huismerk haalt dan ben je misschien uiteindelijk nog duurder uit.

In dat geval kan je beter de tickets online bestellen via de website van AquaZoo Leeuwarden, dan bespaar je in ieder geval €2 per persoon.

Overige kosten

Bij een dagje weg zijn de entreetickets meestal slechts een deel van de kosten. Kom je met de auto dan zul je parkeergeld moeten betalen. De kosten daarvoor vind ik nog best meevallen, €4 per dag en je kunt het uitrijkaartje meteen online bestellen. Scheelt toch een een hoop gedoe ter plekke.

Daarbij wil je natuurlijk ook wat eten en drinken als je in het park bent. Een eigen boterham meenemen is het voordeligst, maar zo’n frietje ruikt ook altijd wel goed. En ach, het blijft natuurlijk een dagje uit. Waar je wel op kunt besparen is drinken. Neem een flesje mee van huis en zo’n kleine verpakking siroop. Heb je de hele dag toch wat lekkers te drinken zonder dat het je veel geld kost.

Tenslotte verkopen ze ook hier de nodige souvenirs. Altijd leuk om even in de winkeltjes te kijken, maar tel ook deze kosten op bij het totaal.

AquaZoo Leeuwarden is zeker een bezoekje waard, ook als er geen kortingsacties zijn. Maak er een leuke dag van!

Dagje dierentuin met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven