Apenheul korting: hier vind je de beste aanbiedingen!

Voordat we het gaan hebben over de Apenheul korting, wil ik toch iets persoonlijks met je delen. Als kind was ik doodsbang in dit park. Dat komt door de aapjes die los liepen en aan mijn haren trokken. Daar gruwelde ik van. Nu, 30 jaar later, ben ik nog steeds niet terug geweest. De hoogste tijd dus! Maar dan wil ik wel Apenheul kaartjes met korting.

Apenheul kaartjes met de hoogste korting

Als je mijn eerdere artikelen over kortingsacties hebt bekeken ken je vast de aanbieders wel. Toch hoef je helemaal niks te doen, want ik ga ze voor je langs. Jij hoeft alleen maar het goedkoopste ticket voor Apenheul te kiezen.

Een kaartje voor Apenheul kost €24 voor volwassenen en €21 voor kinderen tot 12 jaar. Hieronder laat ik je zien hoe hoog de korting is die je kunt krijgen.

Op de volgende ticketwebsites worden kaartjes met korting aangeboden voor dierentuinen:

De acties wisselen op deze sites regelmatig dus neem er zeker een kijkje als je van plan bent om naar Apenheul te gaan.

De beste kortingsactie is toch wel de spaaractie van de Jumbo. Elke keer als je daar je boodschappen doet ontvang je punten. Deze kun je inwisselen voor gratis boodschappen of korting op dagjes uit. Zoals je ziet is dat een behoorlijk bedrag wat je krijgt als korting. Niet verkeerd! En ze hebben nog meer kortingsacties op andere uitjes.

Maar als Jumbo niet jouw supermarkt is, kan je altijd nog punten van de Campina sparen. Ook hierbij is de korting aanzienlijk. Enige nadeel is dat je wel wat meer zuivel zult moeten eten en drinken.

Bij de overige kortingsacties moet je ergens lid van zijn. Het jammere is, dat andere ticketaanbieders momenteel geen kortingsacties hebben op Apenheul tickets. Normaal koop je dan direct het ticket met korting en hoef je nergens lid van te zijn of voor te sparen.

Nou zijn de parken, wanneer ik dit schrijf, net weer open voor publiek, dus wie weet komen er in de toekomst meer kortingsacties aan. Als dat zo is houd ik je op deze pagina op de hoogte.

Goed om te weten!

Het klinkt misschien heel logisch, maar ik ben het ook weleens vergeten: kijk of je ticket met korting ook geldig is in de periode waarin je wilt gaan. Eigenlijk een open deur, maar vaak reken je zo op die korting dat je vergeet naar de kleine lettertjes te kijken.

De korting met de VIP kaart van BankGiro Loterij is bijvoorbeeld pas geldig vanaf 1 juni (wat overigens al bijna is). En bij de Jumbo spaaractie wisselt het kortingspercentage per dag. Tijdens het hoogseizoen zul je minder korting krijgen dan daarbuiten.

Dat is sowieso goed om rekening mee te houden, voor welk uitje dan ook. De meeste entreekaartjes worden duurder naarmate er meer vraag naar is. Tijdens schoolvakanties en in de weekenden krijg je vaak een lagere korting dan als je op een doordeweekse dag buiten het seizoen gaat. Nou weet ik dat veel mensen nou eenmaal gebonden zijn aan de drukkere periodes, maar als het lukt om daarbuiten te gaan dan scheelt het je vaak een hoop geld.

Nog een handige tip is om voordat je een kaartje boekt: kijk op de website van Apenheul. Ze zijn net natuurlijk een tijdje gesloten geweest, dus zullen de kortingsacties wat schaarser zijn, maar in het verleden hadden ze hier best goede deals. Scheelt je zomaar een paar euro zonder dat je lid hoeft te worden van een loterij of de wegenwacht.

Dagje dierentuin met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven