Amusementspark Tivoli korting: de beste acties voor jouw dagje uit!

Amusementspark Tivoli is een kleinschalig pretpark in Berg en Dal. Het is vooral geschikt voor kinderen tot 10 jaar. De attracties zijn perfect voor deze doelgroep evenals de speeltuinen op het park.

Attracties die je in het Tivioli pretpark vindt zijn onder andere een minireuzenrad, spookhuis, een trein, auto’s die je zelf kunt besturen, trampoline’s, een achtbaan en diverse speeltuinen, zowel binnen als buiten.

Het voordeel van een zo’n klein attractiepark is dat de entreeprijzen laag zijn en dat er meestal ook nog aanvullende acties zijn. Hieronder hebben we de mogelijkheden de Tivoli kaartjes met korting voor je verzameld. Plus alle andere acties voor Amusementspark Tivoli!

Tivoli korting via de ticketwebsites

De eerste manier om te zoeken naar kaartjes voor Tivoli met korting zijn de bekende ticketwebsite. Tripper.nl had bijvoorbeeld een goede deal voor entreekaartjes vanaf €11,95. Een entreekaartje voor Tivoli kost normaal gesproken €13,50, dus daar bespaar je mooi weer wat geld mee.

Je kunt ook de website van Tivoli in de gaten kunnen houden. Zij hebben variabele prijzen waardoor je kaartjes soms al voor €10 per persoon kunt kopen. Scheelt toch weer 3,50 per kaartje.

Een andere ticketwebsite die kaartjes voor Tivoli met korting had, is de ANWB. Wanneer je lid bent kun je kaartjes met ledenkorting kopen. Er gaat dan ook een paar euro van je kaartje af. Maar dan moet je wel lid zijn. Je kunt ook iemand anders lidmaatschap gebruiken, er is bij ons nog nooit om ons ANWB pasje gevraagd.

Tenslotte is er de website actievandedag.nl, hier kun je kaartjes voor attractieparken en dierentuinen vinden met kortingen tot wel 50%. Een fijne besparing voor een dagje uit.

Nog een keer de ticketwebsites op een rij:

Tivoli korting via spaaracties

Elk jaar zijn er diverse spaaracties via supermarkten. De Jumbo heeft de dagjeuit actie waarbij je punten spaart door bij hun winkels je boodschappen te doen. Deze punten wissel je in voor korting op attractieparken en dierentuinen. Maar je kunt het ook gebruiken voor gratis boodschappen, al is dat natuurlijk minder leuk.

Ook de Albert Heijn heeft jaarlijks zo’n actie waarbij je door te sparen een tweede kaartje voor attractieparken gratis krijgt.

Nou zijn het rare jaren geweest en is het aantal acties schaars, maar houd deze twee spaaracties in de gaten, wie weet zit er ook korting op Tivoli bij.

Tenslotte zijn er nog twee spaaracties die je zeker in de gaten kunt houden. Allereerst Campina Eurosparen, waarbij je korting krijgt op dagjes uit door zoveel mogelijk zuivel te eten en drinken. De andere spaaractie kent vrijwel iedereen: Airmiles. Door je Airmileskaart te scannen wanneer je boodschappen doet of tankt kun je korting bij elkaar sparen op producten maar ook dagjes uit.

Overige korting op Tivoli kaartjes

Op dit moment is het aantal Tivoli aanbiedingen schaars. De enige echte manier om te besparen is door je kaartje te kopen via de Tivoli website. Dit kan elk moment veranderen, zeker nu de wereld langzaamaan weer normaal wordt.

Er is 1 kortingsactie die wel geldig is en dat is 20% korting op je entreekaartje via de bonnen in de Postcodeloterij agenda. Deze bonnen ontvang je wanneer je meespeelt met deze loterij. Deze bon lever je in bij de kassa om zo je korting op Tivoli te krijgen maar ook op andere uitjes.

Speel je niet mee met de Postcodeloterij dan kun je de kortingsbonnen ook vinden op Marktplaats. Of je kunt in je omgeving informeren of iemand meespeelt en de kortingsbonnen niet gebruikt. Het scheelt echt een hoop en niet alleen vanwege de korting op Tivoli.

Hier vind je altijd korting op attractieparken en andere uitjes. Het aanbod wisselt zo vaak dat het moeilijk is om te zeggen of er nu kortingen op Tivoli kaartjes zijn. Maar kijk er zeker eens rond. Je weet nooit wat voor leuks je tegenkomt!

Dagje uit met korting?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven