Jouw winkel, restaurant of uitje gratis promoten

In deze tijd probeer ik zoveel mogelijk lokale winkeliers en restaurants te steunen. Door lokaal te shoppen of door eten te bestellen of af te halen bij restaurants in de buurt. Het liefst help ik nog meer van dit soort bedrijven die het nu zwaar hebben.

Toen bedacht ik mij, we hebben op de website genoeg ruimte beschikbaar om deze restaurants, uitjes, winkels, vakantiehuizen in het buitenland, etc. een plekje te bieden, een eigen pagina die te vinden is door 40.000 bezoekers per maand.

Die mogelijkheid wil ik bedrijven die het momenteel zwaar hebben dan ook gratis aanbieden.

Wat houdt dat in?

Op deze site maken we pagina’s aan voor uitjes, activiteiten, restaurants, vakantiehuizen/-parken en winkels. Valt jouw bedrijf in 1 van deze categorieën en staat deze er nog niet tussen? Dan mag je deze gratis toevoegen. Dat betekent niet alleen dat je waarschijnlijk beter gevonden zult worden in Google, ook word je zichtbaar voor de 40.000 maandelijkse bezoekers van deze site.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons een e-mailtje te sturen via het contactformulier met daarin de gegevens van jouw uitje, restaurant, winkel, etc. De tekst voor de pagina lever je zelf aan. Dat is een tekstje van zo’n 200 woorden over wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt en waarom mensen er naartoe moeten of er moeten kopen. Maar stuur mij eerst even een mailtje om te zien of we jouw bedrijf een plaatsje kunnen bieden.

Lijkt dit je wat? Stuur mij dan een berichtje via het formulier (en ik hoop echt dat mijn mailbox niet ontploft :)).

Laat een reactie achter

Scroll naar boven