Home Dagje uitPretparkenDisneyland Paris Indiana Jones and the Temple of Peril

Indiana Jones and the Temple of Peril

door Bianca

Indiana Jones and the Temple of Peril is een achtbaan in Adventureland, een gedeelte van het Disneyland Park in Disneyland Paris. Het is een achtbaan waar je al van verre het geschreeuw kunt horen, want deze is alleen voor echte durfals.

Zo van de buitenkant lijkt het mee te vallen. Maar net als een echte tempel verstopt in de jungle moet je bij deze achtbaan vooral vrezen wat je niet ziet. Net als de naastgelegen achtbaan Big Thunder Mountain zit je hier in ontspoorde mijnkarretjes. Ditmaal in kortere treintjes waardoor het karretje veel wendbaarder is. Dit maakt de rit nog spannender.

Tijdens de rit maak je als bezoeker een tocht langs en door de ruïnes. Al in de wachtrij zie je de auto en het kamp van de ontdekkingsreizigers staan. Dan kan Indiana Jones niet ver zijn. En hoewel je hem nergens ziet of tegenkomt zijn er toch wat kleine details die verwijzen naar de films.

Indiana Jones and the Temple of Peril is een achtbaan waar je echt in moet durven. Zelfs als je denkt dat deze wel mee zal vallen. Het is één van de meest extreme attracties in het Disneyland Park, samen met HyperSpace Mountain. Iedereen met een minimale lengte van 1,40m en die vrij is van gezondheidsklachten die verergert kunnen worden door deze rit mogen erin.

Houd je van achtbanen? Zet deze attractie dan hoog op je lijstje bij je volgende bezoek aan Disneyland Paris.


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter