Home Blog Leukste hotels met jacuzzi/bubbelbad op de kamer in Nederland!

Leukste hotels met jacuzzi/bubbelbad op de kamer in Nederland!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer je samen een romantisch weekendje weg gaat dan is er niks fijner dan een hotel met jacuzzi op de kamer. Even ontspannen in je eigen wellness. Zonder daarvoor je kamer te hoeven verlaten.

Het voordeel van een hotel met bubbelbad op de kamer is dat deze vaak groter en luxer zijn dan wanneer je een whirlpool in de badkamer hebt. Bij een bubbelbad in de badkamer is het vaak proppen, terwijl als deze in de kamer staat je meer ruimte hebt en er samen met gemak in past.

Kun je niet wachten? Bekijk dan hier alle hotels!

Wat is er zo leuk aan zo’n hotelkamer?

Met een jacuzzi op de kamer (of bubbelbad) heb je je eigen wellness altijd binnen handbereik. Je hoeft dan samen geen moment de kamer te verlaten en kunt echt even genieten. Eten laat je dan ook bezorgen op de kamer waardoor je helemaal in elkaar op kunt gaan.

Zo’n kamer is trouwens niet alleen leuk met je geliefde, ook met vriendinnen kan dit een leuke manier zijn om te overnachten. Gezellig bijkletsen terwijl je spieren gemasseerd worden door de bubbels. Een goede fles wijn mag dan ook niet ontbreken.

In Nederland of het buitenland?

Wil je ontspannen dichtbij huis dan boek je natuurlijk een kamer met bubbelbad in Nederland. Op deze pagina vind je genoeg inspiratie. Je zult zien dat een overnachting in zo’n wellnesskamer helemaal niet duur hoeft te zijn. Goedkoper is het als je een arrangement kunt boeken waarbij ook de maaltijden inbegrepen zijn.

Ook in het buitenland zijn deze hotelkamers te boeken. In Mexico, Kaapverdie en de Dominicaanse Republiek bijvoorbeeld. Wij verbleven in zo’n kamer in Playa del Carmen, hier kijken we nog steeds met een grote glimlach op terug.

Het heeft toch iets luxe, iets wat zo af en toe best mag, zeker op vakantie. Wij vonden het in ieder geval optimaal genieten en zouden het zo weer boeken.

Wat is leuker, een sauna of bubbelbad?

Dan de keus voor een sauna of bubbelbad. Een sauna staat meestal niet midden in de kamer, maar in de badkamer. De keus lijkt dan snel gemaakt. Of toch niet?

Want een sauna is ook best lekker. En geeft misschien nog wel meer ontspanning dan een jacuzzi of bubbelbad. Door de warmte ben je de rest van de dag heerlijk rozig. Plus de meeste pijntjes zijn na een paar minuten in de sauna vaak een stuk minder.

Is het net zo romantisch als een bubbelbad? Nee, misschien niet. Maar als je gaat voor de wellnesservaring dan is de sauna op de kamer een betere keus.

Ook leuk huisjes met bubbelbad of sauna!

Bij een bubbelbad of jacuzzi op de kamer denk je waarschijnlijk meteen aan een luxe hotel. Maar wist je dat je deze kamers ook hebt in vakantiehuizen? Logeren in je eigen vrijstaande wellnesshuisje is misschien wel de meest luxe vakantie.

Je vindt deze huisjes in Nederland en daarbuiten. Op vakantieparken of juist niet, of een natuurhuisje in een groene omgeving. Er is zoveel keus wanneer je wilt ontspannen in een andere omgeving.

Dit soort huisjes zijn ook ideaal als je met een grote groep gaat of het gezin meeneemt.

Bekijk huisjes met bubbelbad

Toe aan een ontspannende overnachting?