Pretparken

Alles wat je wilt weten over pretparken als Disneyland Paris, Efteling, Walibi Holland, Phantasialand en Europa-Park lees je in onze pretparkgidsen!

Uitjes met korting

Voor een dagje uit wil je natuurlijk nooit teveel betalen. Daarom vind je hieronder de beste kortingsacties voor pretparken, dierentuinen, museums en meer.

Product reviews

Wat zijn nou handige producten om te hebben? En welke hoef je echt niet te kopen? Je leest het in onze praktische reviews!

Disneyland Paris
gids

Efteling
gids

Walibi Holland
gids

Populaire bestemmingen

Zoek je een leuke vakantiebestemming? Bekijk dan al onze tips en reviews hieronder!

Homepage_1

Frankrijk

Frankrijk, het land van de prachtige natuur, brede stranden en authentieke steden. Maar ook het land van het lekkere eten en natuurlijk Disneyland Paris.

Homepage_1

België

België is een veelzijdig vakantieland. Met steden als Brussel, Brugge of Antwerpen. En de Ardennen of de westkust voor een complete vakantie.

Homepage_1

Duitsland

Duitsland is een groot land vol verborgen parels. Van uitgestrekte natuurgebieden tot kuuroorden. En in de winter kun je er perfect skiën.

Homepage_1
Reviews

Vakantieparken

Bekijk hier onze reviews van de leukste vakantieparken in binnen- en buitenland. Vlak bij bezienswaardigheden als pretparken, steden en natuurgebieden. Er zijn zelfs vakantieparken bij wintersportgebieden of het strand.

En natuurlijk met een fijn zwembad en andere faciliteiten!