Menu
Disneyland Paris

Disneyland Paris Herfstvakantie aanbieding

[De meest recente Disneyland Paris herfstvakantie aanbiedingen vind je onderaan deze pagina]

Wat leuk dat jullie naar Disneyland Paris gaan! Er is ontzettend veel te beleven en de herfstvakantie is een goede tijd om te gaan. Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je mini pretparkvakantie. Daarom is het verstandig om de aanbiedingen goed in de gaten te houden. Onderaan deze pagina vind je de laatste aanbiedingen. Deze houden we altijd up-to-date. Dat scheelt zoeken en je weet dat je nooit meer betaalt dan nodig.

Doordat we al regelmatig naar Disneyland Paris gaan krijgen we vaak vragen. Bijvoorbeeld over wanneer je moet gaan, de drukte en wat er te doen is. Zo ook over de herfstvakantie. Hieronder zullen we een antwoord geven op de vragen die we regelmatig krijgen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan hieronder in de comments!

Wat is er te doen tijdens de herfstvakantie?

Tijdens de herfstvakantie viert Disneyland Paris Halloween. Dit doen ze op hun eigen, niet enge manier. Verwacht hier geen zombie’s, horrorhuizen en griezelclowns. Het blijft een familiepretpark.

Zoals je misschien weet heeft Disneyland Paris twee pretparken, de Walt Disney Studios en het Disneyland Park. In die laatste vindt de Halloween viering plaats. Niet in het gehele park, maar in een klein gedeelte. Twee van de landen, zoals ze dat noemen. Hier kan je verkleedde Disney figuren ontmoeten – bijvoorbeeld Mickey Mouse als (niet enge) vampier – en er zijn speciale shows en parades. Ook zijn er Halloween versieringen die het park een herfstachtig tintje geven.

Naast de Halloween festiviteiten zijn er natuurlijk ook de vele attracties en shows die je kunt bekijken. De meesten zijn geschikt voor het gehele gezin. Voor thrillseekers zijn er de achtbanen Rock ‘n Rollercoaster, Indiana Jones and the Temple of Peril, RC Racer en de Tower of Terror. Voor kleine kinderen zijn er diverse sprookjesachtige attracties die ook voor de ouders best leuk zijn. Er is dus meer dan genoeg te doen om je een paar dagen te vermaken.

Is het druk?

Hoe druk het is ligt aan de week waarin jullie gaan. In de eerste week van de herfstvakantie valt het qua drukte vaak nog mee. De Franse kinderen hebben dan ook vakantie waardoor het druk kan zijn in de parken. Tijdens de tweede week hebben ook de Engelse kinderen vrij. Het kan dan behoorlijk druk zijn in de parken. Zeker tijdens de viering van Halloween op 31 oktober.

Wanneer we het over een drukke periode hebben moet je denken aan wachtrijen van ongeveer 10-30 minuten bij minder populaire attracties, tussen de 30-60 minuten voor populaire attracties en meer dan 60 minuten voor de erg geliefde attracties.

Gelukkig kan je bij de meeste hiervan een Fastpass halen. Met een Fastpass reserveer je een plek in de wachtrij zonder er zelf in te hoeven staan. Hoe het werkt? Je loopt naar de attractie waar je graag in zou willen maar waarvan je de wachtrij te lang vindt. Naast de attractie staan kiosken waar je – met je entreekaartje – een Fastpass krijgt. Hierop staan twee tijden. Tussen die tijden mag je de attractie betreden via de speciale Fastpass rij en kan je zonder lang te wachten in de attractie. Je kunt dan ook weer een nieuwe Fastpass halen voor de volgende attractie.

Waar kunnen we het beste boeken?

Zelf boeken we altijd via de website van Disneyland Paris. Je ziet dan direct de goedkoopste prijs en de aanbiedingen. Ook kan je hier extra informatie vinden en direct bijzonderheden doorgeven. Kom je er niet uit dan kan je met ze bellen of chatten. Je kunt hier ook zelf kijken of er Disneyland Paris herfstvakantie aanbiedingen zijn.

De cast members van Disneyland Paris zullen er alles aan doen om je verblijf zo magisch mogelijk te maken. Precies zoals je van Disney verwacht. Heb je halfpension of volpension geboekt? Maak dan direct telefonisch je reserveringen voor de restaurants waar je graag wilt eten. Veel restaurants zitten namelijk snel vol. Wij raden Captain Jack’s, Plaza Gardens Restaurant, Annette’s Diner en Agrabah Café aan.

Hoe lang?

Naar de meeste pretparken ga je maar één dag. Dan ben je ook wel uitgekeken. In Disneyland Paris is dat anders. Je kan zeker één dag gaan maar dat is niet aan te raden en niet voordelig.

Disneyland Paris ligt op ongeveer 5 uur rijden van Utrecht. Stel je voor dat je maar 1 dag gaat. Dan zit je 10 uur in de auto voor een paar uur in een pretpark. Daarnaast is het vervelend om zo’n lang stuk terug te rijden na een hele dag gewandeld te hebben. Je kunt natuurlijk ook met de bus, trein of vliegtuig gaan. Maar ook hierbij krijg je te maken met een (lange) reistijd.

Daarnaast is er in Disneyland Paris meer dan genoeg te doen om je minimaal 2 dagen volop te vermaken. Zeker als het drukker is kun je niet alles in 1 dag zien. Daarom is 1 overnachting zeker aan te raden. Boek je tijdens een aanbieding dan wordt het pas echt voordelig als je twee nachten blijft. Hoewel de meeste mensen zich ook prima 3 dagen kunnen vermaken in de Disney pretparken, kan je er ook voor kiezen om die extra dag naar Parijs te gaan. Met de metro ben je binnen 30 minuten in deze wereldstad.

Wat moeten we meenemen?

Natuurlijk is het belangrijk om de basis altijd bij je te hebben. Dit zijn de dingen waar je écht niet zonder kan, denk aan medicijnen, geld en je paspoort/ID kaart. Andere spullen kan je ter plekke kopen mocht je dat zijn vergeten. In elk hotel zit een (klein) winkeltje waar je kleding en kleine boodschappen kunt halen. Op 10 minuten van Disneyland Paris zit een groot winkelcentrum waar je alles wat je bent vergeten kunt aanschaffen.

We gaan er natuurlijk niet vanuit dat je iets zult vergeten. Daarom is het belangrijk dat je naast je tandenborstel en ondergoed ook warme kleding inpakt. Net als in Nederland kan het in Disneyland Paris in oktober al behoorlijk fris zijn, zeker ‘s avonds. Ook is het verstandig om regenkleding mee te nemen of in ieder geval een paraplu.

Daarnaast hebben veel hotels een zwembad waar je na een dag in de parken lekker kunt bijkomen. Slaap je in het Disneyland Hotel, Hotel New York, Newport Bay Club, Sequoia Lodge of in de Davy Crockett ranch of Villages Nature Paris? Neem dan je zwemkleding mee.

Wat als er geen Disneyland Paris herfstvakantie aanbiedingen zijn?

Hoewel Disneyland Paris vrijwel het gehele jaar door aanbiedingen heeft kan het voorkomen dat er voor verblijven tijdens de herfstvakantie geen kortingsacties zijn. Dat gebeurt meestal als je te ver van tevoren wilt boeken of te kort er voor.

De beste tijd om te boeken is daarom een paar maanden voor de aankomstdatum. Is er nog geen aanbieding beschikbaar? Dan weet je vrijwel zeker dat er nog iets aan komt. Wil je geen aanbieding missen? Volg ons dan op Facebook en houd deze pagina goed in de gaten.

Bianca About Author

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

No Comments

    Leave a Reply