Halloween en kerst in Disneyland Paris in 2021

door Bianca

Kerst en Halloween zijn de meest populaire seizoenen in Disneyland Paris. Ook onder ons Nederlanders (en Belgen). De duizenden lichtjes, versierde bomen en kerstmuziek brengen je meteen in de stemming. Dat geldt ook voor de versieringen, parades en shows tijdens halloween.

Vorig jaar gingen deze seizoenen helaas niet door vanwege de pandemie. Maar er is goed nieuws!

Halloween en Kerst in Disneyland Paris in 2021 gaan door!

In 2021 zal er zowel een Kerst als een Halloween seizoen zijn in Disneyland Paris! Groot feest denk ik voor liefhebbers van deze seizoenen!

Halloween in Disneyland Parijs in 2021

Het Halloween seizoen in Disneyland Paris start op 1 oktober 2021 t/m 31 oktober 2021. Op die laatste avond is er dan ook een speciaal evenement die we kennen uit voorgaande jaren.

Op deze avond is er het halloweenfeest (waar nu al tickets voor te koop zijn). Dit is de enige avond in het jaar waarop je als volwassene verkleed naar Disneyland Paris kunt gaan.

Heb je altijd al in een Captain Jack Sparrow outfit voor de Pirates of the Caribbean attractie willen staan? Of als een prinses willen wandelen door Fantasyland? Of wat dacht je van verkleed door Discoveryland als Buzz Lightyear?

Tijdens deze avond hangt er een nog spookachtige sfeer. Dus zeker doen als je de kans krijgt.

Verder is het Halloweenseizoen in Disneyland Paris ook erg geschikt voor kinderen. Eng is het er niet. Het enige angstaanjagende zijn de Disney Schurken die vrij rondlopen in het park. En deze kunnen best gemeen zijn.

Kerst in Disneyland Parijs in 2021

Ook kerst in Disneyland Paris komt terug in 2021. Dit feest wordt gevierd van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022.

En ik moet stiekem bekennen dat dit toch wel mijn favoriete seizoen is in Disneyland Paris. Zodra ik de muziek hoor in Main Street kom ik helemaal in de kerstsfeer. Er staat een enorme kerstboom met kadootjes eronder, die je helaas niet mag uitpakken.

Het park is versierd met duizenden lampjes en andere kerstversiering. Overal hoor je de kerstmuziek, zelfs in de hotels. En als het dan een hele grijze dag is, dan kom je direct in de stemming.

Lekker opwarmen met een beker warme chocolademelk. En hopelijk tegen die tijd ook weer ‘s avonds een drankje doen bij de open haard in Sequoia Lodge.

Wil je dit jaar op een bijzondere manier afsluiten? Houd dan de website van Disneyland Paris in de gaten. Er komt ook dit jaar weer een New Year’s Eve feest. Op 31 december tel je dan samen met duizenden andere families af naar het nieuwe jaar. En reken er maar op dat Disney op grootse wijze het nieuwe jaar in zal luiden.

Voor dit evenement heb je een apart ticket nodig. Deze komen binnenkort beschikbaar.


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter