Goedkoopste restaurant in Disneyland Paris

door Bianca

Wil je geld besparen tijdens je bezoek aan Disneyland Paris? Lees dan zeker even verder. Want het is zeker mogelijk om zo goedkoop mogelijk te eten in dit Franse pretpark. En dan nog een best goede maaltijd te krijgen.

Het goedkoopste restaurant in Disneyland Paris komt je waarschijnlijk bekend voor. Dat is namelijk McDonald’s. Voor nog geen €7 per persoon bestel je hier een groot menu inclusief burger, friet en frisdrank. De fritessaus is anders dan in Nederland, deze krijg je gewoon bij je menu. Wil je meer dan kun je daar gewoon om vragen. Weet wel dat deze echt heel anders smaakt dan je gewend bent.

Nou snap ik dat je tijdens je bezoek niet elke dag bij de McDonald’s wilt eten. Daarom zijn er gelukkig nog meer goedkope restaurants in Disneyland Paris.

Andere goedkope restaurants in Disneyland Paris

In de pretparken zul je moeten zoeken naar de koopjes. Hiervoor ga je sowieso naar een restaurant waarbij je bestelt aan de counter. Een menu kost hier al snel €15 dus goedkoop is het zeker niet. Wel kun je ook losse gerechten bestellen zoals een losse hamburger of een losse pizza. Kost je tussen de €4 en €8 en het vult aardig.

Maar de meeste goedkope restaurants vind je buiten de twee Disney parken. Vapiano is een Italiaans restaurant waar je pizza’s en pasta’s kunt afhalen of ter plekke opeten. Ze worden vers gemaakt. De reviews van dit restaurant zijn wisselend maar voor een goedkope hap zit je hier goed.

Dat geldt ook voor Earl of Sandwich. Dit is een broodjeszaak vergelijkbaar met Subway. Je kiest een basis en kunt daarna zoveel topings toevoegen als je wilt. Een broodje kost een paar euro maar bevat vaak zoveel vlees dat je er zeker uren van vol zit.

Vind je het niet erg om iets verder te reizen voor je eten? Ga dan naar het winkelcentrum Val d’Europe. De makkelijkste manier om er te komen is met de auto die je er gratis kunt parkeren. Of met de pendelbus naar een hotel bij Val d’Europe. Je kunt er zelfs naartoe lopen vanuit Disneyland Paris, dit kost zo’n 15 a 20 minuten.

Hier vind je allerlei restaurants die aanzienlijk goedkoper zijn dan die in Disneyland Paris. Je moet er even voor reizen (5 minuten met de auto) maar dan heb je een veel ruimere keus en je betaal nog minder ook!


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter