Menu
Disneyland Paris

Goedkoop naar Disneyland Paris tips!

Wil je graag goedkoop naar Disneyland Paris? Ben je op zoek naar manieren om zoveel mogelijk te besparen op deze reis? Of wil je graag met een klein budget toch een bezoek brengen aan dit pretpark? Lees dan deze tips!

Goedkoop naar Disneyland Paris tips:

1. Ga buiten het hoogseizoen

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende tip: als je goedkoop naar Disneyland Paris wilt probeer je reis dan buiten het hoogseizoen te plannen. De prijs voor een verblijf ligt dan veel lager en er zijn veel meer aanbiedingen. Wil je toch in het hoogseizoen? Ga dan niet tijdens de zomer- en kerstvakantie. Dit zijn de duurste (en drukste) periodes.

In de maanden september tot en met november en januari tot en met juni liggen de prijzen aanzienlijk lager. Als jullie gebonden zijn aan de schoolvakanties, houd dan de aanbiedingen goed in de gaten. Vaak krijg je zo korting op het verblijf, gratis eten en drinken of gratis extra dagen/nachten. Ook zijn er vaak acties waarbij kinderen gratis mee mogen. Meer over de aanbiedingen vind je hier!

2. De goedkope hotels zijn ook prima

Het Disneyland Hotel is een prachtig hotel, maar helaas niet voor iedereen weggelegd. Als goedkoop naar Disneyland Paris wilt, verblijf dan in Disney’s Hotel Cheyenne of Disney’s Hotel Santa Fé. De kamers in deze hotels zijn iets kleiner, maar nog steeds comfortabel en van alle gemakken voorzien.

LEES OOK:  Busreizen naar Disneyland Paris, bestaan ze nog?

Ook zal je waarschijnlijk niet veel tijd doorbrengen op je kamer, dus hoeveel ruimte heb je echt nodig. Wil je toch graag iets meer luxe dan is Disney’s Hotel Sequoia Lodge een goede keus. Dit hotel ligt op 15 minuten lopen van de Disney Parken en is iets duurder dan de vorige 2 hotels.

Hier vind je de laatste aanbiedingen voor Disneyland Parijs!

3. Neem eten en drinken vanuit Nederland mee

Tijdens je verblijf ontkom je er niet aan om elke dag buiten de deur te eten. De kosten hiervoor kunnen vaak snel oplopen. Daarom is het verstandig – als je goedkoop naar Disneyland Paris wilt – om etenswaar vanuit Nederland mee te nemen om de kosten te drukken.

Neem grote flessen drinken mee en zet die op de kamer. Zo kan je ‘s avonds ook een glas limonade nemen. In elk hotel vind je ijsblokjesmachines, dus je drankje is altijd lekker koel. Voor in de parken kan je kleine flesjes of pakjes drinken meenemen. En ook tussendoortjes kan je makkelijk met je meedragen in een rugzak.

Daarnaast zijn er vaak aanbiedingen waarbij je gratis halfpension krijgt. Dit betekent dat ontbijt en diner bij de prijs van het arrangement inbegrepen zitten.

Samengevat, hoe kan je goedkoop naar Disneyland Paris

Aanbiedingen, aanbiedingen, aanbiedingen. Houdt deze altijd goed in de gaten! Er zijn vrijwel altijd manieren beschikbaar om te besparen. Een andere manier om goedkoop naar Disneyland Paris te gaan is om het verblijf niet te duur te maken. Dus kies niet voor het duurste hotel, ga bij voorkeur met je eigen auto i.p.v. bus of vliegtuig, eet bij de goedkopere restaurants en beperk het shoppen.

Disneyland Paris Aanbiedingen

[supsystic-price-table id=9]

HANDIGE TIPS

  • Disneyland Paris gaat weer open! Ben jij toe aan wat Disney Magie? Boek dan snel je hotel en kaartjes, want het aantal bezoekers is beperkt!
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Tijdelijke aanbieding: een hotelovernachting voor 2 personen voor maar €89 in Nederland, België of Luxemburg! Voucher te boeken op AD.nl.
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bekijk dan de aanbiedingen van CenterParcs of TUI, er is nog genoeg beschikbaar om er deze zomer toch een paar dagen uit te gaan.
Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer