Home Disneyland ParisLaatste nieuws, tips en inspiratie Hiermee ruikt jouw huis naar het Disneyland Hotel!

Hiermee ruikt jouw huis naar het Disneyland Hotel!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Vind jij die geuren in Disneyland Paris ook zo lekker? De geur van de grotten in Pirates, de zoete lucht in de bakkerij en de unieke luchtjes in de hotels? Mijn favoriet is toch wel de geur van het Disneyland Hotel. Heel bloemig en sterk, maar ook romantisch met een klein vleugje vanille.

Zodra je het Disneyland Hotel binnenstapt weet je meteen wat ik bedoel. Als je net als ik wat Disneymagie in huis wilt, heb ik hieronder een goede tip voor hoe je jouw huis naar het Disneyland Hotel laat ruiken.

Je kunt daarvoor terecht op Etsy bij sommige winkels die geurkaarsen maken. Maar er is ook iets wat je in Nederland kunt kopen!

Disneyland Hotel geur in huis

Om de geur van het Disneyland Hotel in huis te krijgen heb je de volgende dingen nodig:

Wanneer de spullen binnen zijn is het tijd om je huis te laten ruiken naar het Disneyland Hotel.

  1. Vul de Geurlamp tot ongeveer de helft met de Lampe Berger Powder Amber vloeistof. Doe dit voorzichtig want als je morst krijg je snel vlekken.
  2. Hang de lont in de vloeistof totdat het steentje de lamp afsluit. Laat de lont minimaal 20 minuten in de vloeistof hangen.
  3. Na minimaal 20 minuten steek je het steentje aan. Dit gaat misschien de eerste keer niet zo makkelijk, maar je zult zien dat het steentje uiteindelijk gaat branden. Deze vlam is vrij hoog dus doe dat op een open plek.
  4. Laat het steentje 2 minuten branden en blaas de vlam uit. Zet hierna het kroontje op de lamp (niet het dopje) en je zult de heerlijke geur van het Disneyland Hotel ruiken.
  5. Na zo’n 20 tot 30 minuten haal je het kroontje weer van de lamp en doe je het dopje over de steen. Je lamp is nu uit en kan later weer gebruikt worden.

In kleine ruimtes zonder veel ventilatie zal de geur vrij sterk zijn en misschien zelfs naar alcohol ruiken. Bij ons staat de lamp in de hal. Zodra ik binnenkom, waan ik mij dan weer even in het Disneyland Hotel.

Kleine tip nog. Je kunt ook een klein beetje vloeistof over een oude doek druppelen en deze uit het zicht leggen. De geur is dan ook goed aanwezig zonder de vlammen.

Mocht je nou denken zo’n Lampe Berger is gevaarlijk, dat klopt niet. Het vlammetje brandt twee minuten en daarna blaas je het eenvoudig uit. Het steentje blijft dan wel warm dus houd de lamp uit de buurt van kinderen. Maar deze lamp is niet veel gevaarlijker, en misschien zelfs minder gevaarlijk, dan een kaars.

Op dit moment ben ik helaas nog geen andere geuren van Disney hotels tegengekomen. Van de Amerikaanse hotels koop ik meestal op Etsy. De geuren van de Beach Club en het Contemporary Resort in Walt Disney World zijn ook echt goddelijk.

Heb je nog een goede tip voor andere geuren van Disney Hotels stuur mij dan even een berichtje!