Menu
Disneyland Paris

Spreken ze alleen maar Frans in Disneyland Parijs?

Als je naar het buitenland gaat kan het soms lastig zijn om je verstaanbaar te maken. Je spreekt de taal niet of de lokale bevolking spreekt nauwelijks Engels. Met name de Fransen staan er om bekend dat ze geen vreemde talen spreken, maar spreken ze in Disneyland Parijs dan ook alleen maar Frans?

Een klein beetje Engels…

Je hoeft je geen zorgen te maken, gelukkig spreken ze in Disneyland Parijs niet alleen maar Frans. Veel van de medewerkers spreken Engels en een aantal spreekt zelfs Nederlands.  Als je een klein beetje Engels spreekt kan je je prima redden. Bij de attracties, winkels en in de restaurants spreken ze voldoende Engels om je te kunnen begrijpen. En als ze je niet verstaan halen ze er een collega bij die je verder helpt. Ook in de Disney hotels spreken ze bij de receptie en in de restaurants Engels. Je hoeft dus niet op Franse les om de parken te bezoeken!

Hoe weet ik welke taal iemand spreekt?

Omdat er in Disneyland Parijs veel mensen van verschillende nationaliteiten werken, spreken ze naast Frans en Engels vaak ook nog een derde taal. Dit kan bijvoorbeeld Nederlands, Duits, Spaans of Italiaans zijn. Als de cast member (medewerker van Disneyland Parijs) een andere taal spreekt, dan dragen ze vaak een naamplaatje met de vlaggen van die landen erop. Let dus goed op de cast members met een Nederlandse vlag!

LEES OOK:  Kyriad Hotel, één van de Partner Hotels van Disneyland Paris

Lees verder: zijn de shows in Disneyland Parijs alleen in het Frans?

Disneyland Paris Aanbiedingen

[supsystic-price-table id=9]

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X