Frozen 1 en 2 kijken op Netflix?

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Hoewel de eerste Frozen film alweer een aantal jaartjes oud is, is deze nog steeds immens populair. Anna, Elsa, Sven, Kristoff en natuurlijk Olaf hebben onze harten veroverd met hun muzikale talenten evenals de liefde voor de natuur en elkaar.

Dit is zo’n film waar je altijd naar wilt kijken, vooral tijdens de koude wintermaanden. Plus er is nog een deel 2…

Toevallig was Frozen pas nog op tv. Heb je de film gemist? Dan zijn er manieren om deze alsnog terug te kijken.

Staan Frozen 1 en 2 bijvoorbeeld op Netflix?

Staan Frozen 1 en 2 op Netflix?

Misschien heb je zelf al gezocht of voelde je de bui al hangen? Frozen 1 en 2 staan allebei niet op Netflix. Heel irritant voor ouders die nu een andere manier moeten zoeken om de film te kijken.

Je kunt de Blu-Ray ervan aanschaffen, die je dan mooi kan verstoppen als je genoeg hebt van “Laat het los, laat het gaan”.

Maar wanneer je een Smarttv hebt kan je de Frozen Films ook op een andere manier bekijken.

Heb je Pathé Thuis op je tv of telefoon (met Chromecast of Apple TV)? Dan kan je de film huren. Dit kost je zo’n €3 en dan is de film 48 uur beschikbaar. Hierna moet je deze opnieuw huren.

Vervelend als je Frozen fans in huis hebt. Trouwens die €3 betaal je per deel, dan ben je €6 kwijt om 48 uur lang een film te mogen kijken. (48 uur lang Frozen, achter elkaar, de nachtmerrie van veel ouders…)

Er is ook nog een andere manier namelijk Disney Plus. Je kunt Disney Plus heel makkelijk installeren op je Smart Tv. Of kijken via de tablet of telefoon. het enige wat je nog hebt is een abonnement die je maandelijks kunt opzeggen als je dat zou willen.

Zo’n Disney Plus abonnement kost €6,99 per maand en geeft je onbeperkt toegang tot alle Disney films en klassiekers zoals Home Alone. Ook series van National Geographic staan erop evenals unieke documentaires, bijvoorbeeld hoe het is om voor Disney te werken en hoe de pretparken tot stand zijn gekomen.

Heb je nog geen Disney Plus abonnement? Dan kan je je hier aanmelden.

Andere Frozen filmpjes op Disney Plus

Je weet dat de kinderen fan zijn van Anna en Elsa en dat ze geen genoeg krijgen van de films. Maar jij kan na 100x de film wel dromen. Vrees dan niet, Disney Plus zorgt ervoor dat jij wat meer lucht krijgt.

Er staan namelijk nog meer Frozen filmpjes op deze streamingdienst. Zo heb je bijvoorbeeld de open haard van Arendelle. Gezellig een knetterend haardvuurtje op de achtergrond wanneer je aan tafel zit. En af en toe komen de figuren voorbij.

Of de Olaf short, waarin je ziet hoe hij is ontstaan, want een pratende sneeuwman die verlangt naar de zomer zie je niet elke dagen. Tenslotte staan er nog een paar korte filmpjes op over de prinsessen en hun aanhang die samen nieuwe avonturen beleven.

Kortom, perfect voor elke Frozen fan!